Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » EvoTab, prima tabletă Android de la Evolio

EvoTab, prima tabletă Android de la Evolio

02 februarie 2011
Evolio lansează tableta multimedia ultraportabilă EvoTab TB1, cu sistem de operare Android, la jumătatea lunii februarie.
EvoTab, prima tabletă Android de la Evolio

Tableta EvoTab TB1 are un ecran touch de 7” (aceeași dimensiune cu Galaxy Tab) însă beneficiază de o greutate de numai 360 grame la o grosime de numai 11 mm, ceea ce o transformă în cea mai ușoară și mai plată tabletă de pe piață.

Tableta este dotată cu procesor ARM 11 la 800 Mhz, accelerometru, card reader micro SD, USB host port, miniUSB, speaker și stereo audio output.

EvoTab dispune de conectivitate Internet broadband prin Wi-Fi-ul integrat , sau 3G prin conectarea unui modem 3G extern. Bateria este Li-Ion de 4500 mAh, ceea ce ii conferă o autonomie de până la 14 ore de operare.

O altă noutate a acestui dispozitiv este echiparea cu un trackball ce conferă ușurință și precizie în navigare. Memoria internă de 4GB poate fi extinsă până la 32 GB, cu card de memorie micro SD.evolio evotab

EvoTab este capabilă să redea filme HD, să citească ebook-uri și să ruleze aplicații precum Skype, MSN, Youtube HD download, Internet browsing, Facebook, e-mail și, bineînțeles, o multitudine de jocuri și aplicații disponible în Android Marketplace.

Evolio a dezvoltat pentru această tabletă un serviciu de știri în colaborare cu Livenews.ro și Presaonline.com. Știrile sunt transmise în timp real și pot fi citite și în mod offline. De asemenea utilizatorii Evotab beneficiază gratuit de revista presei naționale și locale.

 

Specificații:

* CPU: ARM 11, 800 MHz

* Memorie: 4GB flash drive / 256 MB DDR2

* Sistem de operare: Android 2.1

* Ecran: 7 inch RTS

* Conectivitate: Wi-Fi 802.11 b/g; port USB; Micro-USB; jack audio stereo 3.5 mm

* Baterie: 4500 mAh (până la 14 ore)

* Dimensiuni: 192 x 118 x 11 mm

* Stocare opțională: card MicroSD/TransFlash până la 32 GB

* Formate video suportate: max. 1280x720 - MKV (H.264 HP), AVI, RM, RMVB, FLV, WMV9, MP4

* Formate audio suportate: MP3, WMA, APE, FLAC, ACC, OGG, AC3, WAV

* Formate e-book suportate: PDF (DRM), EPUB (DRM), FB2, TXT, HTML

* Formate imagini: max. 8000x8000 - JPEG, BMP, GIF, PNG etc.

evolio evotab