Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











ASUS lansează prima tabletă cu sistem de operare Android 3.0

22.03.2011

ASUStek Computer a anunțat că va începe livrarea tabletei Eee Pad Transformers cu noul sistem de operare Android 3.0 în această săptămână, tableta dispunând de porturi USB și o tastatură detașabilă ce funcționează și ca o baterie.
ASUS lansează prima tabletă cu sistem de operare Android 3.0

Noua tabletă, cu ecran de 10.1 inch, va porni în jurul lumii din Taiwan. Sistemul de operare Android 3.0 promite să ofere tabletei o îmbunătățire semnificativă la capitolul putere de procesare, dar și o calitate bună a imaginii. Eee Pad Transformer va fi un adversar veritabil pentru tableta celor de la Motorola, Xoom.

Eee Pad Transformer permite utilizatorului să transforme tableta într-un netbook, atașându-i o tastatură cu dublu rol, deoarece acționează și ca o baterie, astfel atingându-se o autonomie de 16 ore.

Tableta va fi echipată cu procesor nVIDIA Tegra 2 Dual-Core, memorie de 16 sau 32 GB, 2 porturi USB 2.0 și un cititor de carduri Micro SD. Prețurile, cuprinse între 399$ și 699$, variază în funcție de componentele alese.

 Sursa: pcadvisor.co.uk

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    HP ProBook 4720s: Stil business în 17.3 inci
    HP ProBook 4720s: Stil business în 17.3 inci

    HP ProBook 4720s oferă o simplitate rafinată într-un pachet accesibil, constituindu-se într-un real suport pentru mediul de afaceri.

    ASUS prezintă inovațiile la CeBIT 2011
    ASUS prezintă inovațiile la CeBIT 2011

    ASUS a deschis standul expozițional din cadrul CeBIT 2011 printr-un tur oferit jurnaliștilor. Aceștia au putut descoperi și experimenta inovațiile ASUS, cu puțin timp înaintea startului…

    ASUS a lansat Eee Pad Transformer, tableta cu tastatura detașabilă
    ASUS a lansat Eee Pad Transformer, tableta cu tastatura…

    ASUS a anunțat prima livrare a tabletei Eee Pad Transformer, cea mai bună alegere pentru utilizatorii care doresc atât productivitate, atunci când se află în mișcare, dar și facilități…