Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Sony şi Vodafone oferă internet gratuit pentru orice notebook VAIO cu modem 3G încorporat

08.12.2011

Sony şi Vodafone oferă internet gratuit clienţilor care achiziţionează unul dintre modelele de notebook-uri business VAIO Z, VAIO SA sau VAIO SB, cu modem 3G încorporat.
Sony şi Vodafone oferă internet gratuit pentru orice notebook VAIO cu modem 3G încorporat

Utilizatorii care vor cumpăra unul dintre laptopturile VAIO incluse în promoţie vor primi gratuit Cartela Internet Vodafone, cu 500MB trafic de date.

 “Notebook-urile de business cu modem 3G încorporat sunt tot mai cerute de oamenii de afaceri interesaţi să aibă acces la internet, oriunde s-ar afla. Oferta VAIO este completată acum prin parteneriatul cu Vodafone, ce ofera o soluţie de conectare indiferent de oră sau loc”, a declarat Mircea Stoicescu, Trade Marketing Manager VAIO, Sony România.

 Laptopurile incluse în promoţie se adresează oamenilor de afaceri, care sunt interesaţi de mobilitate şi rapiditate. Ele sunt dotate cu un modem 3G, care permite oricand conectarea la internet.

 VAIO Z este cel mai puternic notebook ultra-portabil din clasa business, cu diagonală de 33,2 cm (13,1’’): greutate sub 1,2 kg şi o grosime de 16,65 mm. Are un procesor Intel® Core™ i7 şi stocare rapidă SSD şi o baterie suplimentară inteligentă ultraplată pentru autonomie de până la 14h și încărcare rapidă.

 Notebook-urile VAIO S au o grosime de mai puţin de 2,4cm, şi o greutate de aproximativ 1,75kg, ideală pentru călătorii. Sony VAIO SA este cel mai puternic laptop din seria S. Dotat cu un procesor Intel Core i7 Sandybridge, şi unitatea de stocare SSD de până la 256GB oferă performanţele unei staţii de lucru profesionale cu o viteză de şase ori mai mare în transferul de date comparativ cu sistemele echipate cu HDD (hard disk drive).

 Sony VAIO SB asigură suficientă energie pentru o activitate de până la 8 ore (în modul Stamina), care poate fi extinsă cu ajutorul bateriei externe, plate, până la 14 ore.

 Cartela Internet de la Vodafone permite conectarea la Internet de pe laptop sau calculator, la viteze de pana la 21.6 Mbps. Cumpărătorii vor primi Cartela Internet Vodafone de la promoterii VAIO din magazinele în care se comercializează laptopurile VAIO, sau trimiţând un e-mail la adresa VAIO@smartpoint.ro.

Comenteaza




Te-ar putea interesa si:

Lenovo ThinkPad X201: productivitate oriunde v-ați afla
Lenovo ThinkPad X201: productivitate oriunde v-ați…

Noile notebook-uri ThinkPad X201/X201s de la Lenovo au special concepute pentru profesioniștii din ziua de azi aflați tot timpul în mișcare, oferind eficiență maximă oricând, oriunde…

Sony introduce noua seria de notebookuri business, VAIO Z
Sony introduce noua seria de notebookuri business,…

Cântărind puţin peste 1 kilogram, noile notebookuri Sony VAIO Z au fost create pentru a deserve nevoilor celor mai exigenţi utilizatori, ce necesită performanţe şi portabilitate…