Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

Prima pagina » Noutati » Sony introduce noua seria de notebookuri business, VAIO Z

Sony introduce noua seria de notebookuri business, VAIO Z

28 iunie 2011
Cântărind puţin peste 1 kilogram, noile notebookuri Sony VAIO Z au fost create pentru a deserve nevoilor celor mai exigenţi utilizatori, ce necesită performanţe şi portabilitate la nivel maxim.
Sony introduce noua seria de notebookuri business, VAIO Z

Noile notebookuri VAIO Z aduc stilul laptopului la un nou nivel, având carcasa perfect plată şi concepută din fibră de carbon, oferind atât rezistenţă cât şi o greutate scăzută. Având o greutate de sub 1.2 kg şi o grosime de 16.65 mm, noile laptopuri Sony VAIO Z reprezintă partenerul perfect al oamenilor de afaceri ce călătoresc mult.

Portabilitatea şi utilizarea facilă a notebookurilor din seria Z este pusă în evidenţă de tastatura iluminată cu o zonă de relaxare a mâinii extinsă şi un touchpad ergonomic fără taste fizice. Ecranul VAIO Display Premium de 13.1 inch, cu o rezoluţie nativă de 1600 x 900 pixeli, asigură o reproducere a culorilor ireproşabilă iar echiparea acestuia cu un strat anti-reflector asigură buna utilizare în orice condiţii de lumină.

Performanţele sunt date de procesoare de ultimă generaţie Intel Core i7, alături de acestea aflându-se memorii RAM DDR3 SDRAM şi unităţi de stocare SSD RAID de 256 GB.Sony VAIO Z

Ca un bonus, aceste laptopuri sunt prevăzute cu tehnologia Quick Boot, ce permite încărcarea sistemului de operare Windows 7 Professional cu 50% mai repede decât un notebook convenţional. Deasemenea, notebookurile VAIO Z includ un modul 3G WWAN, ce permite conectarea la internet prin intermediul reţelei telefonice la care sunteţi abonat.

Performanţele notebookurilor sunt duse la extreme prin conectarea unui modul Power Media Dock. Conectarea se realizează prin intermediul unui cablu USB.

Cu Power Media Dock, laptopul Sony VAIO Z poate utiliza până la 4 monitoare externe prin intermediul porturilor HDMI şi VGA, puterea grafică fiind asigurată de o placă video dedicată AMD Radeon HD cu 1 GB VRAM de memorie video. Deasemenea, modulul Power Media Dock este prevăzut, pe lângă porturile HDMI şi VGA, cu porturi USB şi o unitate optică Blu-Ray sau Super Multi Combo.

Cât despre autonomie, putem afirma că bateria internă oferă o durată de viaţă de 7 ore, iar cu ajutorul bateriei externe, prezentate prima oară alături de notebookurile din seria S, autonomia creşte până la 14 ore.

Noile notebookuri Sony VAIO Z vor fi disponibile la sfârşitul lunii iulie a acestui an.

Sony VAIO ZSony VAIO ZSony VAIO Z

Sony VAIO ZSony VAIO ZSony VAIO ZSony VAIO ZSony VAIO ZSony VAIO Z