Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Samsung oferă și mai multe posibilități din mișcare, cu GALAXY Tab 7.0 Plus

08.10.2011

Samsung a anunțat lansarea modelului GALAXY Tab 7.0 Plus. Oferind o experiență multimedia portabilă, pe un ecran de 7 inch, GALAXY Tab 7.0 Plus îmbină puterea și productivitatea, într-un dispozitiv chic și ușor de manevrat.
Samsung oferă și mai multe posibilități din mișcare, cu GALAXY Tab 7.0 Plus

Samsung a fost prima companie care a lansat o tabletă de 7 inch odată cu GALAXY Tab, prezentată la IFA anul trecut, un dispozitiv care a marcat un pas important în industrie. Continuând succesul predecesorului său, noul model GALAXY Tab 7.0 Plus dispune de portabilitate sporită, productivitate îmbunătățită și de o experiență multimedia mai vie,” a declarat JK Shin, Președinte și Șef al diviziei Samsung Mobile Communications. Acesta a adăugat: „GALAXY Tab 7.0 Plus este dispozitivul ideal pentru utilizatorul care, pe lângă productivitate, caută să rămână în permanență conectat cu noutățile de la birou, dar și din viața celor dragi.”

Portabilitate sporită

Având un display de 7 inch, GALAXY Tab 7.0 Plus oferă portabilitate sporită, cântărind doar 345g și având o grosime de numai 9,96 mm. Dimensiunile compacte permit dispozitivului să încapă cu ușurință în buzunarul unei jachete sau într-o poșetă, ceea ce îl face ideal pentru utilizatorii cu un stil de viață activ.

Un plus de productivitateSamsung Galaxy Tab 7.0Plus

Cu un display de 7 inch, GALAXY Tab 7.0 oferă o experiență de utilizare rapidă și intuitivă, grație procesorului dual core de 1,2 GHz, foarte performant. Mini Apps permite multitasking eficient prin fuzionarea a 7 aplicații ușor de accesat printr-o bară de accesorii aflată în partea inferioară a ecranului principal. Utilizatorii pot lansa aplicațiile favorite, cum ar fi playerul muzical sau calendarul sub forma unor pop-up-uri deasupra aplicațiilor ce rulează pe tot ecranul. În plus, interfața dispozitivului poate fi personalizată grație funcției Live Panel.

Navigarea pe Internet este acum mai ușoară, datorită suportului Adobe Flash și conectivității HSPA+ ultrarapide, ce oferă o viteză de până la 3 ori mai mare decât o conexiune HSPA convențională. Mai mult, funcția Wi-Fi Channel Bonding unește două canale într-unul singur pentru o conexiune mai bună și transfer de date la o viteză de până la 2 ori mai mare.

GALAXY Tab 7.0 Plus oferă suport pentru apeluri de voce și video, fără a fi nevoie de un headset. Prietenii și familia rămân mereu aproape, grație ecranului de înaltă calitate, cu o dimensiune generoasă.

Samsung Galaxy Tab 7.0Plus

Multimedia bogate, în mișcare

Display-ul de WSVGA de 7 inch poate afișa videoclipuri Full HD, iar suportul DivX multi codec asigura suportarea unei varietăți de formate. Un clipboard virtual îmbunătățit, ce stochează text și imagini, permite copierea și lipirea ușoară a imaginilor, adaugă un plus de valoare acestor capacități. GALAXY Tab 7.0 include și o galerie de imagini optimizată, ce dispune de navigare split-screen, precum și posibilitatea de a localiza fotografiile și de a detecta fețele capturate, pentru o gestionare mai ușoară.

În plus, GALAXY Tab 7.0 Plus este dotat cu serviciile Social Hub, Readers Hub și Music Hub. Social Hub aduce la un loc contactele utilizatorului, calendarul și emailul, precum și mesageria instantanee și conexiunile din rețelele sociale, într-o interfață ușor de folosit. Readers Hub oferă conținut pentru e-reading, precum e-books, ziare și reviste. Music Hub oferă acces la peste 13 milioane de cântece, oriunde v-ați afla.

GALAXY Tab 7.0 Plus va fi disponibil întâi în Indonezia și în Austria, de la sfârșitul lunii octombrie și apoi, treptat, la nivel global, inclusiv în Asia de Sud-Est și Sud-Vest, SUA, Europa, CIS, America Latină, Orientul Mijlociu, Africa, Japonia și China.

 

Comenteaza


Te-ar putea interesa si:

Samsung adaugă Seriei 9 un nou model de notebook cu ecran de 11.6 inch
Samsung adaugă Seriei 9 un nou model de notebook…

Samsung intenționează să lanseze un nou model de notebook Seria 9 ce va fi prevăzut cu un ecran de 11.6 inch și va oferi performanțe uimitoare.

citeste articol +
GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de operare Honeycomb și procesor Dual Core
GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de…

Samsung Electronics Co. Ltd., furnizor de dispozitive media inteligente și lider global în industria de tablete Android, a anunțat astăzi, în parteneriat cu Vodafone, lansarea Samsung…

citeste articol +