Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Samsung Slate PC Series 7

19.09.2011

În urma notebookului Chronos, Sony a prezentat în cadrul evenimentului IFA 2011 Berlin tableta Slate PC Series 7.
Samsung Slate PC Series 7

Deși nu are un nume care să atragă prea multă atenția noul sistem de la Samsung are o dublă funcționalitate. În primul rând puteți folosi sistemul ca pe o tabletă obișnuită iar apoi puteți atașa o tastură fizică și un mouse pentru a o folosi pe post de desktop, un desktop la dimensiuni reduse.

Ecranul LCD de 11.6 inch prevăzut pentru tableta Samsung poate fi folosit fie cu mâna fie cu un pen special, indiferent de metodă acesta va răspunde cu precizie.

Samsung este de părere că Slate PC Series 7 poate rezista până la 7 ore cu o singură încărcare a bateriei. Un mare plus al acestei tablete este portul USB de dimensiune normală. Pe lângă Bluetooth și WiFi tableta dispune și de conectivitate 3 G (HSPA). În plus, pentru a facilita convorbirile video, Samsung a prevăzut această tabletă cu o cameră web frontală de 2 MP, iar pentru a face diverse fotografii o cameră montată pe partea din spate a tabletei de 3 MP.

Tabletele bazate pe sistemul de operare Windows 7 nu au avut parte de mare succes, majoritatea producătorilor așteptând anul 2012 și implicit sosirea noului sistem Windows 8.

 Samsung Slate PC Series 7

 

 Sursa: techradar.com

Comenteaza




Te-ar putea interesa si:

Samsung adaugă Seriei 9 un nou model de notebook cu ecran de 11.6 inch
Samsung adaugă Seriei 9 un nou model de notebook…

Samsung intenționează să lanseze un nou model de notebook Seria 9 ce va fi prevăzut cu un ecran de 11.6 inch și va oferi performanțe uimitoare.

MSI va lansa trei tablete touchscreen de 10.1 inch în iunie
MSI va lansa trei tablete touchscreen de 10.1 inch…

Compania taiwaneză Micro-Star International (MSI) va lansa trei tablete de 10.1 inch dedicate mediului de afaceri, două dintre ele cu sistem de operare Windows 7 și una cu Honeycomb…

GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de operare Honeycomb și procesor Dual Core
GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de…

Samsung Electronics Co. Ltd., furnizor de dispozitive media inteligente și lider global în industria de tablete Android, a anunțat astăzi, în parteneriat cu Vodafone, lansarea Samsung…