Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











MSI va lansa trei tablete touchscreen de 10.1 inch în iunie

25.02.2011

Compania taiwaneză Micro-Star International (MSI) va lansa trei tablete de 10.1 inch dedicate mediului de afaceri, două dintre ele cu sistem de operare Windows 7 și una cu Honeycomb Android de la Google.
MSI va lansa trei tablete touchscreen de 10.1 inch în iunie

Tableta WindPad rulează un sistem de operare Android Honeycomb şi este echipată cu un procesor nVIDIA Tegra 2, iar celelalte două sunt prevăzute cu procesoare AMD Brazos și Intel Atom.

Prețul pentru tableta WindPad cu sistem de operare Windows 7 și procesor Intel Atom pornește de la 549$, iar cea cu sistem de operare Andoid de la 399$, un cost considerabil mai mic față de Apple iPad, al cărei preţ începe de la 499$. Prin comparaţie, tableta Motorola XOOM are un preț de 800$. Prețul pentru WindPad echipat cu procesor AMD Brazos un a fost făcut public, dar Luc Liao, manager de marketing în cadrul companiei MSI, a menționat că acest s-ar situa undeva între prețurile celorlalte două tablete.

MSI afirmă că bateriile prevăzute pe tabletele cu sistem de operare Windows vor avea o durată de viață de 6 ore, iar pe cele cu sistem Android de aproximativ 8 ore. Toate modelele sunt echipate cu accelerometre, ce detectează orientarea dispozitivului și rotesc imaginile în funcție de această orientare, senzor de lumină, pentru a modifica în mod automat luminozitatea ecranului în funcție de lumina ambientală, și conectivitate WiFi.

WindPad Android cântărește doar 800 g și în cea mai subțire zonă măsoară 13 mm.

„Dacă vă place sistemul de operare Mac, aţi alege iPad, dar dacă preferați Windows 7 sau Android le-ați alege pe ale noastre. Oamenii de afaceri care au mai folosit Windows vor ști imediat că aceste tablete sunt compatibile cu tot ce au mai lucrat până acum”, a spus Luc Liao.

 Sursa: pcworld.com

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    MSI adaugă două notebookuri seriei G
    MSI adaugă două notebookuri seriei G

    MSI a anunțat două noi notebookuri ce vor completa seria G, bazate pe platforma Intel Huron River: GR620 și GE620.

    GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de operare Honeycomb și procesor Dual Core
    GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de…

    Samsung Electronics Co. Ltd., furnizor de dispozitive media inteligente și lider global în industria de tablete Android, a anunțat astăzi, în parteneriat cu Vodafone, lansarea Samsung…

    Toshiba Qosmio X500: Putere avansată în jocuri pe 18.4 inch
    Toshiba Qosmio X500: Putere avansată în jocuri pe…

    Căutaţi o intensitate sporită în jocuri? Qosmio X500 este conceput pentru performanţe şi viteză maxime, cu un design al carcasei şi un impact vizual pe măsură.