Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Noua linie de notebookuri de gaming Alienware

27.01.2012

Noua linie de notebookuri Alienware pentru anul 2012 va include modele (începând de la cel mai mic) M14X R2, M17X R4 și M18X R2. Anunțul a fost publicat pe dell-lab.posterous.com de către inginerul de software Eric G.
Noua linie de notebookuri de gaming Alienware

În cadrul anunțului postat, nu au fost date prea multe detalii legate de noile notebookuri de gaming. Alienware M14X R2 nu va mai dispune de o placă video dedicată ci de una integrată, lucru neobișnuit pentru un laptop de gaming. Deasemenea, acesta va fi disponibil cu un șasiu roșu sau negru, la fel ca și fratele mai mare M18X R2. Opțiunile pentru procesoarele grafice din viitorul M17X R4 include nume precum AMD Radeon 7970M, nVIDIA GeForce GTX 660M și GeForce GTX 675M. Aceste plăci video încă nu au fost lansate oficial.

Modele precedente M14X, M17X R3 (model testat și de echipa noastră – review-ul îl găsiți aici), și M18X erau echipate cu procesoare Intel Core Sandy Bridge și cu GPU-uri AMD și nVIDIA. Dacă noile laptopuri vor fi prevăzute cu procesoare Intel Ivy Bridge atunci acestea vor fi disponibile spre sfârșitul anului.

 

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Internetul va beneficia de un upgrade de securitate
    Internetul va beneficia de un upgrade de securitate

    ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers) a dezvăluit existența unei soluții de remediere al unui defect în sistemul de nume de domenii.

    Alienware M11x va integra procesoare Intel i5/i7 Sandy Bridge
    Alienware M11x va integra procesoare Intel i5/i7 Sandy…

    Dell a decis să facă un update notebookurilor de gaming la începutul lunii aprilie, astfel Alienware M11x R3 va primi un procesor Intel Sandy Bridge, memorie RAM cu o viteză mai mare…

    LG Shuriken Eighteen, un ultrabook cu Ivy Bridge
    LG Shuriken Eighteen, un ultrabook cu Ivy Bridge

    LG a păstrat designul lor ultrasubțire și astfel au scos la iveală un nou laptop, LG Shuriken Eighteen.

    Asus prezintă la CeBIT 2011 noua serie ROG, Asus G74 și noul Asus G53
    Asus prezintă la CeBIT 2011 noua serie ROG, Asus…

    Asus aduce la CeBIT 2011 două noi modele din seria ROG dedicată gamerilor, ambele sunt cât se poate de interesante: G74Sx care vine cu un design schimbat iar noul G53 cu ecran 3D deadzone-free…