Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Acer lansează un ultrabook cu ecran de 15 inch, Aspire M3

09.03.2012

Acer a anunțat noul ultrabook cu ecran de 15 inch, Aspire Timeline Ultra M3, cu unitate optică și placă video nVIDIA GeForce GT 640M.
Acer lansează un ultrabook cu ecran de 15 inch, Aspire M3

Acer Timeline Ultra M3 are un șasiu de 20mm grosime și are la bază generația curentă de procesoare Intel Core Ultra-Low Voltage Sandy Bridge. Compania a afirmat că bateria laptopului oferă o autonomie de până la 8 ore și că poate reveni din modul sleep în 1.5 secunde.

Alte caracteristici ale ultrabookului Aspire M3 includ un sistem audio Dolby și fie o unitate de stocare hibrid fie SSD. Acer a integrat și o tastatură completă pentru a oferi aceeași senzație găsită la un laptop standard dar în forma unui ultrabook. Acer Timeline Ultra M3 va fi disponibil în această luna. Prețurile nu au fost dezvăluite.


Sursa: laptoping.com

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Tehnologia oferă o nouă și silențioasă experiență prin MSI GX660
    Tehnologia oferă o nouă și silențioasă experiență…

    MSI GX660 posedă tehnologia TDE și sunet Dynaudio. Suportă, de asemenea, o arhitectură duală a hard disk-ului; capacitate și performanță dublate.

    Acer introduce un ultrabook cu ecran de 15 inch și carcasă din fibră de sticlă
    Acer introduce un ultrabook cu ecran de 15 inch și…

    Acer lucrează la un nou laptop subțire și ușor cu un ecran de 15 inch și o carcasă din fibră de sticlă. Conform Digitimes, compania Pegatron deja a început producția ultrabookului…

    Samsung scade din prețuri pentru noile notebookuri din seria 9
    Samsung scade din prețuri pentru noile notebookuri…

    Samsung introduce cinci noi modele distinctede notebookuri în seria 9. Noile laptopuri din seria 9 sunt disponibile cu ecrane de 11.6 inch și 13.3 inch.

    Gigabyte întră pe piața ultrabookurilor cu două modele
    Gigabyte întră pe piața ultrabookurilor cu două…

    Gigabyte prezintă în cadrul evenimentului CeBIT 2012 două ultrabookuri dar și alte sisteme de calcul ce promit performanțe uimitoare dar și mobilitate.