Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











ASBIS se alătură lanțului de distribuitori al monitoarelor Philips în România

08.03.2012

Monitoarele Philips vor fi distribuite începând cu luna martie și de către ASBIS România, parte a grupului Asbis Enterprises Ltd, unul dintre cei mai importanți distribuitori de produse IT&C la nivel internațional.
ASBIS se alătură lanțului de distribuitori al monitoarelor Philips în România

“Parteneriatul cu ASBIS va aduce monitoarelor Philips un plus de vizibilitate și prezență la raft, asigurând o mai mare penetrare a pieței și susținând totodată promisiunea MMD de a oferi clienților români în timpul cel mai scurt ultimele produse și tehnologii lansate pe piață” a declarat Cristian Bucur, sales manager pe România în cadrul MMD. “De asemenea, prin întărirea forței de distribuție, vrem ca în 2012 să menținem trendul ascendent început în 2010 în ceea ce privește cota de piață.”

“Parteneriatul cu Philips a venit oarecum natural pentru ASBIS România, în condițiile în care portofoliul de produse distribuite este într-un permanent proces de consolidare, tocmai din dorința de a pune la dispoziția partenerilor noștri o gamă cât mai variată și mai utilă de produse, precum și din necesitatea de a deschide noi oportunități de afaceri și profit”, a declarat Monica Aluaș, Director General ASBIS România.

ASBIS distribuie din 2009 AOC , celălalt brand de monitoare produs de TPV, compania care deține MMD și produce monitoarele Philips. Prin intermediul ASBIS, AOC a vândut 40% din totalul de monitoare ale brandului distribuite în România în 2011.

 

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Monitoare Philips în 2011: Eficiență, lumină albastră relaxantă și vizualizare 3D
    Monitoare Philips în 2011: Eficiență, lumină albastră…

    La IFA se lansează în premieră mondială tehnologia Philips ErgoSensor, monitorul New LightFrame și monitorul de gaming 3D.

    Monitorul Philips Moda primește o distincție prestigioasă pentru design
    Monitorul Philips Moda primește o distincție prestigioasă…

    Noua gamă de monitoare Philips Moda se numără printre câștigătorii iF Design pentru anul 2012. Recunoscute ca promotoare al design-ului de calitate, premiile iF premiază cele mai…

    Noul monitor de la Philips isi regleaza pozitia dupa cerintele tale
    Noul monitor de la Philips isi regleaza pozitia dupa…

    Philips lansează în România monitorul full HD 241S4LCB, dispozitiv cu diagonala de 24 inch dedicat companiilor mici care doresc o imagine de calitate și ergonomie.