Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Alienware M11x va integra procesoare Intel i5/i7 Sandy Bridge

24.03.2011

Dell a decis să facă un update notebookurilor de gaming la începutul lunii aprilie, astfel Alienware M11x R3 va primi un procesor Intel Sandy Bridge, memorie RAM cu o viteză mai mare și unități de stocare mai încăpătoare.
Alienware M11x va integra procesoare Intel i5/i7 Sandy Bridge

În ceea ce priveşte procesorul, veți avea de ales între Intel Core i5-2537M (1.4 GHz ce poate urca până la 2.3 GHz, cu TurboBoost 2.0), i7-2617M (de la 1.5 GHz la 2.6 GHz) și i7-2657M (de la 1.6 GHz la 2.7 GHz). Memoria RAM va include opțiuni de 1GB, 2 GB, 4 GB și 8 GB, ce vor opera la o frecvență de 1.333 MHz, mult mai mare comparativ cu cea anterioară de 800 MHz. Hard-disk-urile vor avea capacități de stocare începând de la 250 GB până la 750 GB. Alături de acestea, se va afla și SSD-ul P810 de la Samsung de 256 GB. De asemenea, update-ul va cuprinde și introducerea modulelor 3G, LTE și WiMax.

Detalii privind opțiunile pentru placa video nu au fost dezvăluite încă, dar Techspot.com informează că Dell ar plănui să folosească un motor grafic integrat. Modelul actual este echipat cu o placă video GeForce GT 335M, cu memorie video de 1 GB.

Momentan, detalii despre implementarea portului USB 3.0 și preț nu au fost relatate.

 

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Internetul va beneficia de un upgrade de securitate
    Internetul va beneficia de un upgrade de securitate

    ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers) a dezvăluit existența unei soluții de remediere al unui defect în sistemul de nume de domenii.

    Alienware M14x, un notebook de gaming cu ecran de 14 inch
    Alienware M14x, un notebook de gaming cu ecran de…

    Alienware M14x nu este încă disponibil pe piața internațională, dar specificațiile tehnice cele mai importante au fost dezvăluite într-un review al echipei de la Zol, China.

    Apple MacBook Air echipat cu procesor Intel Sandy Bridge
    Apple MacBook Air echipat cu procesor Intel Sandy…

    Apple upgradează notebookul MacBook Air pentru a suporta noile procesoare Intel Sandy Bridge, informează Cnet.com.