Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Notebookurile Lenovo întâmpină cu căldură platforma Intel Ivy Bridge

06.01.2012

Lenovo îmbunătățește liniile de notebookuri ThinkPad Edge S430 și E430/530, dar și seria B cu noua platformă de la Intel, Ivy Bridge.
Notebookurile Lenovo întâmpină cu căldură platforma Intel Ivy Bridge

Laptopurile vizate pentru upgrade fac parte atât din gama buget cât și din gama high-end, dar fiecare fiind conceput să ofere productivitate maxima utilizatorilor săi din mediul de afaceri.

ThinkPad S430 dispune de un ecran de 14 inch și măsoară 20.32 mm în grosime. Clienții ce vor achiziționa noua

Lenovo ThinkPad S430

 versiune a laptopului vor avea la dispoziție numeroase opțiuni de personalizare precum procesoarele din linia Intel Ivy Bridge, placă video integrată sau dedicată de la nVIDIA, o unitate optică sau un HDD în plus de până la 1 TB capacitate de stocare și porturi USB 3.0. Deasemenea , notebookul va beneficia de tehnologia Intel Thunderbolt, ce până în acest moment era disponibilă doar pe laptopurile și desktopurile de la Apple, respective MacBook Pro și iMac. Lenovo S430 va fi disponibil la un preț de 749$ începând cu luna iunie.

Lenovo ThinkPad E530



ThinkPad Edge E430 (cu ecran de 14 inch) și E530 (cu ecran de 15 inch) vor dispune de procesoare atât din linia Intel Ivy Bridge cât și din seria AMD Fusion APU, pe lângă alegerea unei plăci video dedicate sau integrate. Ambele notebookuri sunt echipate cu o unitate de stocare HDD de până la 1 TB căreia i se poate alătura o unitate de stocare SSD pentru a îmbunătăți performanțele. Cele două laptopuri, Thinkad E430 și E530 vor fi disponibile din luna aprilie la un preț ce pornește de la 549$.

 



Seria B de laptopuri de la Lenovo este orientată către utilizatorii care au nevoie doar de strictul necesar. Utilizatorii vor avea de ales între ecrane de 14 și 15 inch, procesoare Intel Ivy Bridge Core i3, i5 și i7 sau AMD Fusion APU precum și între o placă video dedicată sau una integrată. Seria B va fi disponibilă începând cu luna aprilie la un preț de pornire de 399$.

Lenovo B Series

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Doi români vor să revoluţioneze căutarea video pe Internet
    Doi români vor să revoluţioneze căutarea video…

    Adrian şi Cosmin au creat o aplicaţie web unică în Europa, cu funcţii de motor de căutare, care adună şi organizează conţinutul video de pe mii de website-uri.

    MSI GUS II oferă putere grafică externă prin Thunderbolt
    MSI GUS II oferă putere grafică externă prin Thunderbolt

    Utilizatorii de notebookuri nu mai au nevoie de o placă video dedicată puternică pentru a juca cele mai noi jocuri video, nu mai au nevoie de aceasta din momentul în care MSI va lansa…