Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Samsung introduce un nou notebook cu procesor Intel Ivy Bridge

07.03.2012

Un nou laptop Samsung cu procesor Intel Ivy Bridge este disponibil la pre-comandă. Este vorba despre modelul Samsung NP700Z7C.
Samsung introduce un nou notebook cu procesor Intel Ivy Bridge

Notebookul cu ecran de 17.3 inch pare să aibă același design “industrial” pe care îl regăsim și la cele din seria 7 Chronos, dar în interior totul se schimbă. Noul model dispune de un procesor quad-core de ultimă generație Intel Core i7-3615QM ce lucrează la o frecvență default de 2.3 GHz iar cu ajutorul tehnologiei Intel Turbo Boost această frecvență de lucru poate crește până la 3.3 GHz.

Samsung NP700Z7C-S01US are un ecran de 17.3 inch cu o rezoluție full HD și o placă video integrată Intel HD, alături de 8 GB de memorie RAM, 1 TB capacitate de stocare și de tehnologia ExpressCache ce îmbunătățește viteza de reacție a sistemului cu ajutorul memoriei FLASH de 8 GB integrată pe placa de bază. Samsung NP700Z7C-S01US are un preț de 1499$.

Sursa: laptoping.com

 

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Samsung adaugă Seriei 9 un nou model de notebook cu ecran de 11.6 inch
    Samsung adaugă Seriei 9 un nou model de notebook…

    Samsung intenționează să lanseze un nou model de notebook Seria 9 ce va fi prevăzut cu un ecran de 11.6 inch și va oferi performanțe uimitoare.

    LG Shuriken Eighteen, un ultrabook cu Ivy Bridge
    LG Shuriken Eighteen, un ultrabook cu Ivy Bridge

    LG a păstrat designul lor ultrasubțire și astfel au scos la iveală un nou laptop, LG Shuriken Eighteen.