Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











NotebookReview.ro se lansează oficial!

21.09.2011

După mai bine de un an de teste, website-ul de review-uri ale sistemelor IT portabile notebookreview.ro se lansează oficial!
NotebookReview.ro se lansează oficial!

Proiectul online NotebookReview.ro a apărut pentru prima dată în iulie 2010, în urma efortului depus de o echipă tânără, ai cărei membrii sunt pasionaţi de sistemele IT portabile şi datorită faptului că la momentul respectiv mediul online nu părea să satisfacă complet nevoia de informare despre modelele de notebookuri comercializate în România.

Timp de mai bine de un an de zile proiectul s-a aflat în stadiu beta, iar echipa s-a concentrat pe crearea de conţinut, în mod special testarea de notebookuri, pe stabilirea unor relaţii solide cu principalii producători şi furnizori de sisteme portabile, dar mai ales pe obţinerea feedback-ului din partea cititorilor pentru a putea îmbunătăţi formatul în care informaţiile le sunt prezentate.

Rezultatul este ceea ce vedem astăzi pe notebookreview.ro, un website care îşi propune să ofere informaţii cât mai complete despre modele de notebookuri care urmează să se lanseze pe piaţa din România, sau care tocmai au fost lansate, pentru a înlesni astfel decizia utilizatorilor în alegerea unui sistem IT portabil.

În acest moment, website-ul găzduieşte în secţiunea Review-uri peste 70 de review-uri de notebookuri de la 9 producători de portabile şi aproximativ 600 de articole în secţiunea Noutăţi, unde puteţi afla despre cele mai recente lansări din domeniul portabilelor atât la nivel naţional, dar mai ales internaţional.

Cu un trafic în creştere, de 5.500 de vizitatori unici şi peste 18.000 de vizualizări pe lună, notebookreview.ro se află în plină dezvoltare de noi module, care vor fi lansate în curând.

Echipa NotebookReview.ro îşi propune să antreneze în acest proiect online nu doar propriile eforturi ci şi pe cele ale cititorilor săi care împărtăşesc aceeaşi pasiune pentru sistemele IT portabile. În acest sens, există canale de comunicare deschise pe website-ul propriu, pe Facebook, Twitter (@NBreviewro) şi pe Blog, pe care toţi cei interesaţi să intre în contact cu echipa NotebookReview.ro pentru a-şi exprima propriile opinii vis-à-vis de anumite modele de portabile, a beneficia de consultanţă în alegerea unui notebook pentru uz propriu, sau a participa la dezvoltarea acestui proiect sunt invitaţi să le utilizeze.

 

Vă aşteptăm!

 

Comenteaza