Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Microsoft și Nokia lansează un program pentru aplicații Windows Phone

27.03.2012

Microsoft a anunțat azi că magazinul de aplicații Windows Phone Marketplace a atins 70.000 de titluri, comparat cu 500.000 pentru App Store sau 350.000 pentru Google Play. Totuși, Windows Phone are multe comparativ cu Blackberry.
Microsoft și Nokia lansează un program pentru aplicații Windows Phone

Acum, Microsoft și Nokia au anunțat că vor investi încă 18 milioane de euro pentru a stimula studenții să dezvolte aplicații pentru Windows Phone.  App Campus a fost anunțat la Univesitatea din Helsinki. Este un proiect de tip incubator și vor de fapt să finanțeze companii start-up care dezvoltă aplicații sau jocuri bazate pe idei noi. Cei care se înscriu în proiect vor fi susținuți de mentori cu experiență în domeniu. Conform Computerblog.ro, oficialii Microsoft continuă să spună că vor favoriza apariția de aplicații de calitate și nu înscrierea unui număr cât mai mare de aplicații pentru a concura la număr cu principalii rivali.

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Microsoft IE9 are cel mai mic consum de putere
    Microsoft IE9 are cel mai mic consum de putere

    Lupta pentru supremație continuă cu înverșunare. Cum toate browserele se axează pe viteza navigării pe Internet și pe aplicațiile bazate pe paltforma HTML5, Microsoft a decis să…

    Marii producători pregătesc notebookuri bazate pe cipuri ARM
    Marii producători pregătesc notebookuri bazate pe…

    Un număr mare de producători de sisteme de calcul portabile, au afirmat că se pregătesc să introducă pe piața de PC-uri mainstream, notebookuri echipate cu procesoare ARM.

    Dan Dragomir despre Samsung Galaxy S2
    Dan Dragomir despre Samsung Galaxy S2

    Este cel mai bun smartphone pe care am pus mână în ultimele șase luni. Ecranul este genial, chiar dacă nu are rezoluție cred că tehnologia LED și optimizarea culorilor este excelentă.

    FinalWire lansează AIDA64 v1.85
    FinalWire lansează AIDA64 v1.85

    Finalwire Ltd. a anunţat disponibilitatea noii versiuni v1.85 a softului AIDA64 Extreme Edition, un pachet software pentru diagnosticarea şi testarea componentelor unui sistem de calcul.