Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » Microsoft IE9 are cel mai mic consum de putere

Microsoft IE9 are cel mai mic consum de putere

30 martie 2011
Lupta pentru supremație continuă cu înverșunare. Cum toate browserele se axează pe viteza navigării pe Internet și pe aplicațiile bazate pe paltforma HTML5, Microsoft a decis să efectueze un test pentru a afla consumul de putere al browserelor.
Microsoft IE9 are cel mai mic consum de putere

Conform celor de la Microsoft, testele au fost făcute pe unul din cele avansate sisteme de calcul pentru măsurarea consumului de putere. S-au făcut teste utilizând browserele IE9, Chrome 10, Safari 5, Opera 11 și Firefox 4 în diferite scenarii.

Folosind un sistem de calcul de măsura, s-a putut determina cu acuratețe consumul de putere al fiecărei componente hardware, incluzând CPU, GPU, GMCH, memoria RAM, HDD, USB și multe altele. Aceasta fiind o metodă mult mai fiabilă și mai precisă decât măsurarea consumului de putere a întregului sistem, sau durata de viață a bateriei.

Rezultatul final arată impactul celor cinci browsere asupra autonomiei bateriei ( baterie standard de 56W). Astfel IE9 a ieșit victorios, urmat îndeaproape de Firefox 4, iar celelalte aflându-se la o distanță semnificativă de primele două locuri.

 IE9 Chart

Sursa: maximumpc.com