Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » Lenovo IdeaPad U260 primul laptop ultra portabil de 12.5 inch din lume

Lenovo IdeaPad U260 - primul laptop ultra-portabil de 12.5 inch din lume

01 februarie 2011
IdeaPad U260 se distinge prin linii fine și design minimalistic. Utilizatorii au parte de o performanță impresionantă, baterie durabilă și o experiență multimedia unică datorită celei mai noi tehnologii Intel.
Lenovo IdeaPad U260 - primul laptop ultra-portabil de 12.5 inch din lume

 Lenovo anunță lansarea IdeaPad U260, primul ultra-portabil din lume, oferind utilizatorilor, pentru prima dată, o dimensiune widescreen de 16:9 într-un laptop de 12.5 inch. Cea mai recentă serie de laptopuri IdeaPad U se definește printr-un design de lux, minimalist care include o folie de aluminiu-magneziu, spațiu de suport din piele pentru palme și un touchpad din sticlă.

 IdeaPad U260: Stil la nivel înalt, într-un laptop

Realizat pentru adepții unui stil sofisticat, U260 subliniază detaliile premium și este inspirat de silueta unui jurnal din piele. Laptopul U260 emană eleganță prin forma sa și carcasa special concepută dintr-o folie de magneziu-aluminiu, ceea ce îl face mai puternic, mai subțire și mai usor. Carcasa exterioară este realizată prin intermediul ultimei tehnologii de turnare prin injecție.lenovo u260

Spațiul negru cu model de piele dedicat palmelor este moale la atingere, asigură confort și sprijin pentru utilizator, oferind în același timp o înfățișare de lux. Cadrul din oțel inoxidabil din jurul tastaturii se completează perfect cu textura de piele a exteriorului. Touchpad-ul din sticlă oferă rezistența potrivită pentru funcția multi-touch, precum căutarea fotografiilor cu zoom și navigarea pe internet. Laptopul U260 este disponibil în culorile maro mocha sau portocaliu clementină.

 “U260 evidențiază atenția extremă a echipei noastre prin fiecare aspect al designului, de la mecanic la interacțiunea umană cu nuanțe, materiale și finisaje”, a declarat Yingjia Yao, vice-preșendintele Centrului de Design și Inovație, Lenovo. “Filosofia noastră se bazează pe simplicitatea și unicitatea designului produselor, iar IdeaPad U260 răspunde acestor cerințe printr-o selecție a materialelor de calitate și ergonomie avansată”.

 

lenovo u260

Confort maxim, performanță maximă

IdeaPad U260 este alegerea perfectă pentru cei care adoră călătoriile sau pentru cei care își doresc un laptop clasic în afara biroului, cântărind mai puțin de 2 kg și măsurând mai puțin de 2 cm grosime. Designul laptopului U260 are curbe elegante, proporții și balamale mecanice pentru maximum de confort, astfel poate fi deschis foarte ușor doar cu o mână. Utilizatorul se bucură de un design unic, primul laptop de 12.5 inch cu un procesor Intel Core i7 impresionează lenovo u260prin performanța și viața lungă a bateriei. IdeaPad U260 poate fi configurat până la 320GB hard disk sau 128 GB memorie SSD asigurând destul spațiu pentru muzică, fotografii și filme. Datorită memoriei DDR3 de 4GB, consumatorii se bucură de o experiență multimedia extraordinară atunci când navighează pe mai multe pagini de internet și fol

osesc aplicații.

“IdeaPad U260 este un laptop de lux pentru cei care au gusturile definite în materie de calitate superioară și eleganță împletite cu libertatea de mișcare” a spus Aurel Netin, Lenovo Country Manager România și Moldova. “Acesta completează portofoliu Idea, evidențiază ofertele de calculatoare care promit distracție și stil pentru consumatori, fiind nu doar sofisticate dar au și caracteristici inovatoare. Laptopul U260 se potrivește în tabloul stilului nostru de viată fără a sacrifica excelența pentru stil.”

 

 

Specificații și caracteristici:

• Procesor Intel Core i7

• Până la 320GB spațiu de stocare și până la 128GB memorie SSD flash

• Memorie DDR3 până la 4GB

• Microsoft Windows 7 Home Basic sau Premium

• Intel Advanced Cooling Technology

• Ambient Light Sensors

• Lenovo Active Protection System

• Difuzoare surround Dolby Advanced Audio

• HDMI

• Lenovo Enhanced Experience for Windows 7

• Camera Web integrată

 • Greutate: începând de la 1,38 kg

• Dimensiuni: 318x18x204,5 mm (WxHxD)

 

Preț și disponibilitate:

Laptopul Lenovo IdeaPad U260 va fi disponibil în țară începând din februarie 2011 la partenerii autorizați Lenovo, începând de la 3999 RON.

 lenovo u260lenovo u260lenovo u260

lenovo u260lenovo u260lenovo u260

 

lenovo u260