Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

Feed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » Lenovo IdeaPad U1: primul notebook hibrid

Lenovo IdeaPad U1: primul notebook hibrid

19 septembrie 2010
IdeaPad U1 permite utilizatorilor să treacă de la un notebook complet funcțional la o tabletă 3G Multitouch pentru Internet mobil.
Lenovo IdeaPad U1: primul notebook hibrid

Prezentat la CES 2010, noul Lenovo IdeaPad U1 este primul computer hibrid dedicat consumatorilor cu un revoluționar ecran detașabil. Design-ul unic al lui IdeaPad U1 este menit să ofere utilizatorilor doua PC-uri într-un singur dispozitiv, fiecare având propiul său procesor și sistem de operare, care funcționează împreună dar și independent, fie ca un laptop sau o tabletă multitouch.

Lenovo IdeaPad U1 Hybrid 1Exteriorul roșu stacojiu al lui IdeaPad U1 are o amprentă puțin mai mică decât cea a unei file de carnețel și se asociază cu un la fel de impresionant design subțire și ușor de 1,7 kg. Utilizatorii pot detașa cu ușurință ecranul pentru a-l transforma dintr-un notebook clasic într-o tabletă multitouch. Atunci când U1 se află în forma tradițională de notebook cu clapetă, sistemul se poate lăuda cu un ecran HD LED de 11.6 inch și rulează Windows 7. Atunci când ecranul multitouch de 0.7 kg este detașat, acesta devine o tabletă independentă cu un puternic procesor ARM, care rulează sistemul de operare Skylight.

Prin extensia beneficilor aduse de ambele CPU-uri, cele două dispozitive se pot sincroniza pentru a funcționa ca unul Lenovo IdeaPad U1 Hybrid 2singur, având abilitatea de a împărți puterea bateriei, rețeaua wireless 3G, datele și documentele. Astfel, sistemul de bază laptop poate servi drept hub și stație de andocare, iar tableta drept dispozitiv mobil. Cele două PC-uri au fost concepute pentru a funcționa împreună dar și independent prin tehnologia Lenovo Hybrid Switch care permite comutarea între cele două procesoare. De exemplu, utilizatorii pot naviga pe web în modul laptop, apoi pot continua această activitate exact din punctul în care au rămas, fără nici un fel de întrerupere, dacă doresc să detașeze tableta.