Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

Feed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » Lenovo şi VXL se unesc pentru extinderea portofoliului de portabile şi soluţii Thin Desktop

Lenovo şi VXL se unesc pentru extinderea portofoliului de portabile şi soluţii Thin Desktop

18 octombrie 2010
Lenovo a anunţat astăzi acordul cu VXL Instruments pentru extinderea portofoliilor de produse ale ambelor companii în vederea oferirii clienţilor din mediul de afaceri soluţii thin client uşor de utilizat.
Lenovo şi VXL se unesc pentru extinderea portofoliului de portabile şi soluţii Thin Desktop

Începând cu perioada imediat următoare, la nivel mondial toţi clienţii vor putea cumpăra soluţiile VXL thin client direct de la Lenovo având posibilitatea de a alege dintr-un vast portofoliu de produse şi o listă extinsă de sisteme de operare. VXL va continua să revândă anumite soluţii Lenovo portabile thin client pe platforme de laptopuri ThinkPad, cum sunt L412 şi X100e cu software de tip thin client.

Laptopurile Lenovo ThinkPad sunt recunoscute pentru durabilitatea îndelungată, durata de viaţă lungă a bateriei şi tehnologiile de productivitate care susţin nevoile utilizatorului mobil din zilele noastre. Laptopurile ThinkPad de tip thin client realizate împreună de Lenovo şi VXL aduc în plus securitate şi uşurinţă în adiminstrare pentru responsabilii IT prin stocarea tuturor datelor într-un back office virtual şi nu direct pe desktop. Administratorii IT pot alege setările de securitate şi pot da acces la aplicaţii în funcţie de departamentul în care lucrează angajatul sau a codului de identitate. Astfel, această soluţie oferă flexibilitate şi mobilitate pentru angajaţii care sunt nevoiţi să-şi desfăşoare activitatea la birou, precum cei din sectoarele financiare, asigurări, juridic sau medical.

"Prin adăugarea soluţiilor VXL Thin Client în portofoliul nostru de PC-uri şi servere, oferim clienţilor noştri o soluţie unitară pentru nevoile lor de sisteme de calcul”, a declarat Peter Schrady, vice preşedinte şi director general, Software and Peripherals Business Unit, Lenovo. „Clienţii din sectoarele financiar şi medical sunt din ce în ce mai interesaţi de securitate, iar această colaborare ajută la alinierea soluţiilor Thin Client cu cerinţele din zona sistemelor de calcul. 

Software-ul VXL pentru computere Thin Client include XLmanage care este disponibil fără costuri suplimentare şi oferă posibilitatea unei administrări de la distanţă eficiente prin intermediul unei singure console. Software-ul de virtualizare VXL este adaptat pentru a asigura utilizatorului o experienţă excelentă fiind compatibil cu mai mutle sisteme de operare oferite de VXL, precum PXE, Sylph-OS, SUSE şi GIO2 Linux, XPe, WES precum şi ultima versiune Windows CE 6.0. Laptopurile Lenovo ThinkPad cu sofware VXL pentru thin client sunt integrate în totalitate cu sistemele de servere backend.

"Ca pionieri în spaţiul thin client, Lenovo şi VXL creează mai multe posibilităţi de alegere înlesnind companiilor accesul la soluţii alternative de calcul”, a explicat Frank Noon, vice preşedinte, Worldwide Sales, VXL Instruments. „Angajamentul nostru pentru calitate împreună cu prezenţa la nivel global oferă clineţilor noştri garanţia că nu vor rămâne niciodată fără asistenţă pentru cerinţele lor de hardware şi software”.

Laptopurile ThinkPad de tip thin client sunt disponibile prin intermediul canalelor de vânzări VXL, prin partenerii de afaceri VXL, iar noile soluţii VXL thin client  sunt disponibile prin canalele de vânzări Lenovo şi prin  partenerii de afaceri Lenovo.