Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

Feed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » Laptopuri 3D de la MSI, în curând…

Laptopuri 3D de la MSI, în curând…

14 septembrie 2010
MSI intenționează să adauge tehnologia 3D laptopurilor sale, anunță PCMag.com.
Laptopuri 3D de la MSI, în curând…

Compania are în plan să-și doteze seriile de laptopuri F și G cu capabilități 3D, mai exact modelele FX600 și GT600, care sunt programate să apară pe piața americană undeva în cursul anului viitor.

Deși prețul celor două modele, în varianta 3D, nu a fost încă stabilit, producătorul estimează că prețul lui FX600 se va învârti în jurul sumei de 1000$, iar GT600 va costa aproximativ 1599$.

MSI FX600 va fi un înlocuitor de desktop, mai spun cei de la PCMag.com – care au reușit să testeze puțin cele două modele – destinat utilizatorilor care doresc să vizioneze filme 3D, fie pe ecranul de 1366x768, sau pe un HDTV via portul HDMI al laptopului. Laptopul va veni echipat cu o pereche de ochelari 3D și software 3D de la Roxio. Software-ul Roxio va permite convertirea în timp real a conținutului 3D.

FX600 va avea, de asemenea, un procesor Intel Core i5, 4 GB de memorie și grafică interschimbabilă Nvidia – precum și tehnologia Nvidia Optimus. Sistemul va include un Blu-ray player și o camera web de 720p, plus o baterie de 8 celule.

Pentru gameri, MSI va arunca pe piață GT600. Laptopul va avea un capac negru lucios, cu accente roșu-portocaliu pe deasupra și de-a lungul marginilor carcasei. Ca și FX600, GT600 va avea grafică interschimbabilă Nvidia, dar fără tehnologia Optimus. Va fi propulsat de un procesor Intel Core i7 și 6 GB de memorie.

PCMag.com apreciază că ambele modele par să facă un pas înapoi prin folosirea de material plastic în carcasele lor – un plastic texturat în cazul lui FX600 și negrul lucios de pe GT600 – în timp ce majoritatea producătorilor de laptopuri astăzi folosesc metale.