Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

Feed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » Cu ce se mai laudă Sony în ultima vreme? Cu VAIO Seria E 14” multicolor…

Cu ce se mai laudă Sony în ultima vreme? Cu VAIO Seria E 14” multicolor…

14 septembrie 2010
Comod de transportat, cu un design compact, modelele VAIO seria E de 14” sunt disponibile într-o gamă de culori vii şi îndrăzneţe, pentru a se potrivi preferinţelor oricărui tip de personalitate.
Cu ce se mai laudă Sony în ultima vreme? Cu VAIO Seria E 14” multicolor…

Este aproape imposibil să nu observi un VAIO Seria E 14” care se uită galeș la tine dintr-o reclamă online la fel de colorată ca și modelul pe care îl promovează. Producătorul promite funcții multimedia puternice și divertisment pe un ecran deosebit de lat, cu contrast ridicat şi culori vii. Ecranul LCD de 14” (35,6 cm) cu iluminare din spate cu LED-uri, rezoluţie de 1600x900 şi raport de aspect 16:9 furnizează o experienţă web îmbunătăţită, mai mult spaţiu pentru activităţile de zi cu zi şi redarea filmelor cu benzi negre reduse.

Afişajul VAIO dispune, de asemenea, de un strat de protecţie împotriva zgârieturilor pentru rezistenţă în timp. Acţiunea cu mişcare rapidă este uniformă graţie plăcii video ATI de înaltă performanţă.

Sony Vaio Seria E 14 inch

VAIO Seria E 14” îți permite să realizezi rapid sarcini multiple utilizând puterea noului procesor Intel Core i3 şi până la 4 GB de RAM și să aduni cât poți de mult conținut pe un HDD de 500 GB, ceea ce nu e deloc rău, dacă stăm bine să ne gândim.

În plus, nici nu este nevoie să aştepţi prea mult timp atunci când editezi conţinut multimedia. Utilizează portul eSATA/USB pentru a transfera date la o viteză de cinci ori mai mare decât cea a unei conexiuni USB 2.0 standard, sau bucură-te de 4 conexiuni USB.

A! Și, ca să păstrezi modelul și să fii șic până la capăt, află că Sony îți pune la dispoziție pentru acest notebook și accesorii opționale în culori asortate.