Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

Feed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » ASUS NX90jq Un duet de stil şi sonoritate

ASUS NX90jq - Un duet de stil şi sonoritate

07 septembrie 2010
Măiestrie de atelier, lux premium şi rafinament sonic fără precedent, toate se regăsesc în mod spectaculos în noul ASUS NX90, un notebook multimedia pentru cei cu gusturi alese în audio şi stil.
ASUS NX90jq - Un duet de stil şi sonoritate

Să vorbim puţin despre controversatul notebook NX90, care – după cum bine ştiţi - şi-a ratat intrarea pe scena românească în urma unui incident neplăcut. Este vorba despre furtul unuia dintre puţinele exemplare produse, care fusese expus spre vizionare publică în holul unui hotel din Bucureşti şi pe care câţiva nefericiţi s-au gândit să-l “subtilizeze”, numai ei ştiu de ce…

Trecând peste acest eveniment, am vrea să aflaţi şi voi în ce constă această “bijuterie” tehnologică, care sparge graniţele convenţionalului în materie de notebook-uri.

ASUS NX90 impune un nou standard în materie de sunet de notebook prin tehnologia exclusivă SonicMaster, o suită de inovaţii hardware şi software dezvoltate în colaborare cu Bang & Olufsen ICEpower. Echipat cu cel mai bun codec şi cu cel mai puternic amplificator de notebook-uri disponibile astăzi, precum şi camere de rezonanţă supradimensionate, care sunt de zece ori mai mari decât cele care se regăsesc pe notebook-urile obişnuite, NX90 livrează fără efort o gamă audio mai largă, volum mai ridicat şi bas mai profund – oferind o uluitoare experienţă de sunet.

Asus NX90

Design-ul de notebook reinventat

Notebook-ul ASUS NX90 a fost proiectat împreună cu designerul David Lewis, proprietarul companiei de la Copenhaga, David Lewis Designers, care este cunoscută în toată lumea ca principala forţă din spatele aspectului mărcii Bang & Olufsen. Lewis este beneficiarul a numeroase premii internaţionale de design şi a primit titlul de Designer Regal pentru Industrie la Londra, în anul 1995.

Stil revoluţionar

NX90 a fost conceput să devină piesa de rezistenţă din camera de zi, un model de stil si frumuseţe, care va adăuga clasă oricărui decor. Este primul notebook din lume cu două touchpad-uri, poziţionate de fiecare parte a elegantei tastaturi, care servesc drept o metodă intuitivă şi plăcută de a-ţi administra şi rula conţinutul multimedia. De asemenea, este primul notebook din lume care are boxe integrate in capac, în loc de carcasa principală, precum şi un finisaj de aluminiu realizat cu ajutorul unor artişti în domeniu.

Viteză senzaţională

NX90 conţine componente de top şi tehnologii care îi permit să ofere o experienţă de calcul cât mai cursivă posibil. Propulsat de cel mai recent procesor Intel Core i7 şi echipate cu conectivitate ultra-rapidă USB 3.0 şi Bluetooth 3.0, NX90 garantează o viteza extremă, atât în ceea ce priveşte tehnica de calcul, dar şi transferul de date.

Video excelent

Conceput ca un centru multimedia all-in-one, NX90 este echipat cu 1080p Full High Definition (1920 x 1080), un ecran panoramic de 18.4 inch, LED-backlit, cu unitate de procesare grafică NVIDIA GeForce GT 335M - oferind astfel imagini bogate, clare şi detaliate. De asemenea, găzduieşte un Blu-ray combo, sau un DVD Super Multi, pentru divertisment de înaltă calitate în mişcare.