Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Intel a găsit soluția pentru problema

17.08.2011

Când Intel a lansat cea de-a treia generație a seriei SSD 320 toată lumea a fost încântată datorită performanțelor oferite și prețurile accesibile. Această fericire a dura puțin însă, deoarece mulți utilizatori au semnalat o problemă gravă.
Intel a găsit soluția pentru problema

Ei bine, veste bună... Intel a studiat problema „8 MB” cu minuțiozitate și a ajuns în sfârșit la o soluție. Soluția implică un update al firmware-ului, dezvoltat și testat riguros de echipa de la Intel. Noul firmware va fi disponibil în următoarele două săptămâni.

Pentru utilizatorii ce încă nu au semnalat această problemă, Intel recomandă să facă un backup al datelor frecvent și deasemenea, să-și facă un update al firmware-ului când acesta va fi disponibil.

 

Comenteaza




Te-ar putea interesa si:

Intel și Lenovo lansează notebookul Classmate+ dedicat educației
Intel și Lenovo lansează notebookul Classmate+ dedicat…

Lenovo și Intel au anunțat lansarea unei noi serii de notebookuri, Classmate+, având ca scop îmbunătățirea educației elevilor din școala generală.

citeste articol +
Intel lansează a treia generaţie de unităţi de stocare: Intel Solid-State Drive 320 Series
Intel lansează a treia generaţie de unităţi de…

Intel a anunțat cea de-a treia generație de unități de stocare SSD 320. Bazat pe platforma de memorie Flash NAND de 25 nm, Intel SSD 320 vine ca un înlocuitor pentru SSD-ul X25-M SATA.

citeste articol +
Netbook LuvBook M130 de la Mouse Computer
Netbook LuvBook M130 de la Mouse Computer

Mouse Computer a lansat pe piața japoneză un nou netbook, LuvBook M130, ca o completare a gamei extinse a companiei, cu un design elegant și cu opțiuni pentru unitate de stocare ce…

citeste articol +
Samsung introduce noua serie SSD 830
Samsung introduce noua serie SSD 830

Samsung s-a alăturat flotei SSD SATA 6Gb/s alături de Intel, OCZ și Crucial. Noua seria SSD 830 a fost cocepută pe succesul predecesorului său, seria 470. SSD 830 folosește componente…

citeste articol +