Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » HDD extern ASUS Lamborghini, accesoriul perfect pentru VX6 şi VX7

HDD extern ASUS Lamborghini, accesoriul perfect pentru VX6 şi VX7

01 februarie 2011
Noul HDD extern ASUS Lamborghini oferă alături de designul uluitor performanțe demne de luat în seamă şi este accesoriul perfect pentru laptopurile VX6 şi VX7.
HDD extern ASUS Lamborghini, accesoriul perfect pentru VX6 şi VX7

Evocând linile aerodinamice ale automobilelor Lamborghini, aceste hard-disk-uri externe ies în evidență din mulțimea accesoriilor printr-un design ce îți taie răsuflarea. Ele sunt mamuții unităților de stocare având o capacitate de 750 GB și o conectare rapidă USB. Fișierele vor fi în siguranță într-un dispozitiv ce îmbină performanțele uimitoare cu designul nonconformist.

Plug and Play

Conectați-vă și lucrați cu unitatea de stocare în câteva secunde datorită compatibilități universale cu orice sistem de calcul, fără necesitatea driverelor sau a instalării .

USB 3.0

Cea mai nouă versiune de conectare USB vă permite să lucrați la o viteză de până la 10 ori mai mare decât cu versiunile precedente.

FlexSave, Easy file management

FlexSave oferă o interfață unică pentru management-ul fișierelor și backup-ului. Stocarea fișierelor, fotografiilor și videoclipurilor tocmai a devenit mai ușoară datorită lui FlexSave, acesta indicând nivelul de stocare atins, iar backup-urile pot fi făcute cu un simplu click. Când acesta nu este folosit, FlexSave are un mod Idle pentru consumul redus de energie.

Specificații tehnice Lamborghini External HDD:

Interfețe: USB 2.0 to USB 2.0; USB 3.0 to USB 3.0

Capacitate: 500G/750G

Compatibilități sistem: Windows 7; Windows Vista; Windows 2000; Windows ME; Windows XP

Dimensiuni: 135.6x79.7x18 mm

 lamborghini hddlamborghini hddlamborghini hdd

lamborghini hddlamborghini hdd