Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

Prima pagina » Noutati » Logitech introduce Touch Lapdesk N600

Logitech introduce Touch Lapdesk N600

08 iunie 2011
Logitech dezvăluie un nou periferic pentru notebookuri, Touch Lapdesk N600, prevăzut cu un touchpad mai mult decât generos, făcând navigarea pe internet mult mai ușoară.
Logitech introduce Touch Lapdesk N600

„Am văzut oameni folosind orice de la perne la animale pentru a se feri de caldura degajată de laptopuri”, a spus Denis Pavillard, vice-președinte Product Marketing pentru accesorii de laptopuri. „Lapdesk-ul este multe mai eficient și cu touchpad-ul muti-touch, veți beneficia de o productivitate extinsă, navigarea prin fișiere fiind mult mai ușoară și fără adăugarea altor sisteme periferice”

Logitech Touch Lapdesk N600 prevede un touchpad retractabil cu o diagonală de 5 inch și navigare multi-touch. Puteți Logitech Touch Lapdesk N600mișca cursorul un un deget, scroll cu două și navigare rapidă printre poze sau pagini cu trei degete.

Designul pluri-stratificat și de disipare a căldurii al perifericului N600 are rolul de a proteja utilizatorul împotriva căldurii, astfel mărind confortul, iar suprafața sa anti-alunecare menține laptopul într-o poziție sigură. Pentru a începe lucrul la laptop este nevoie să introduceți micul receiver Logitech Unifying în portul USB. Noul Lapdesk oferă o autonomie de până la 6 luni.

 Logitech Touch Lapdesk N600 va fi disponibil în luna iunie a acestui an, având  preț de pornire de 69,99$. Logitech Touch Lapdesk N600Logitech Touch Lapdesk N600