Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Colia Power, noul concept de baterii externe pentru telefoane și tablete

05.06.2012

Creşterea puterii de calcul dintr-un smartphone sau dintr-o tabletă face ca tot mai mulţi utilizatori să renunțe la PC-uri. Problema autonomiei acestora poate fi rezolvată prin folosirea unor baterii externe din gama Colia Power.
Colia Power, noul concept de baterii externe pentru telefoane și tablete

Aşa cum Steve Jobs remarcă „PC-urile vor ajunge ca şi camioanele. Nu vor dispărea, vor continua să aibă valoarea lor, însă pentru acei oameni care au nevoie de ele”. Ecranele din ce în ce mai mari şi mai strălucitoare, transferul de date la viteze tot mai mari, procesoarele tot mai puternice, toate acestea au un preţ şi anume consumul sporit de energie. Capacitatea bateriilor nu a crescut semnificativ pentru ca telefoanele să rămână subţiri şi uşoare, iar acest lucru şi-a spus cuvântul asupra duratei de utilizare a telefonului sau tabletei fără să depinzi de o priză.

Importatorul VHCI Business Development răspunde acestei provocări lansând în premieră pe piața românească, o gama nouă de baterii externe sub brandul propriu Colia Power. Ele sunt destinate telefoanelor produse de Apple, BlackBerry, sau cele ce rulează Android cum ar fi Samsung, HTC, LG şi altele.

Această nouă gamă vine cu o inovaţie: o îmbunătăţire semnificativă a portabilităţii prin integrarea conectorilor şi prin adoptarea standardului USB pentru reîncărcarea lor.

Colia Power.StickColia Power.Stick – modelul cel mai mic şi mai portabil. Un design elegant cu o carcasa de aluminiu ce vine în 8 culori. Există 2 variante de conectori ascunşi în capac: Apple şi Micro-USB pentru BlackBerry şi Android. Capacitatea e sufientă pentru a reîncărca un smartphone odată şi jumătate. Reîncărcarea se face prin portul USB ataşat.

Colia Power QYG 5000Colia Power.QYG 5000 – are integraţi ambii conectorii, pentru Apple şi Micro-USB, în mod discret în carcasă. Capacitatea e suficientă pentru a încărca de 2-3 ori un telefon.

Colia Power Ideo 5500 – Dedicată doar telefoanelor ce folosesc portul Micro-USB, are un design elegant cu conectorii integraţi elegant în carcasă.Colia Power QYG 6000

Colia Power QYG 6000 – Energia disponibilă de baterie este afişată cu leduri verzi sub carcasa translucidă neagră. Prin adaptorul ataşat se poate încărca orice dispozitiv care foloseşte conectorul Micro-USB, USB standard sau Apple. Reîncărcarea ei se face tot prin cablul conector integrat.

Colia Power Ideo 8000 – Potrivită pentru tablete, are două porturi USB de 1A şi respectiv 2A şi de asemenea o ieşire cu tensiune variabilă astfel încât acoperă cam cea mai mare gamă de tablete existente.Colia Power Ideo 8000

„Primele baterii externe le-am adus în Decembrie 2010. Au mers bine însă principala lor problemă a fost portabilitatea. Sigur, puteai sa le ţii în buzunar, însă trebuia sa ai şi cablul la tine. De atunci lucrurile au evoluat iar acum, noile modele au totul integrat. Atât conectorul pentru telefon, cât şi conectorul USB ce se utilizează pentru a reîncărca bateria externă dupa ce s-a consumat. Această mică inovaţie, are un efect benefic foarte mare. Le-aş numi baterii-externe 2.0.” – a declarat Valentin Haicu, Directorul General al VHCI Business Development.

Noile produse Colia Power au fost prezentate public pentru prima oară la evenimentul RoNewMedia iar reacţia vizitatorilor a fost extrem de bună. De acum sunt disponibile în magazinul on-line de portofoliu www.FunGadgets.ro şi în curând şi în reţeaua partenerilor autorizaţi.

Preţurile noilor baterii externe pentru telefoane variază între 148 lei şi 279 lei în funcţie de capacitate, iar cele pentru tabletă costă 365 lei.

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de operare Honeycomb și procesor Dual Core
    GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de…

    Samsung Electronics Co. Ltd., furnizor de dispozitive media inteligente și lider global în industria de tablete Android, a anunțat astăzi, în parteneriat cu Vodafone, lansarea Samsung…

    Dan Dragomir despre Samsung Galaxy S2
    Dan Dragomir despre Samsung Galaxy S2

    Este cel mai bun smartphone pe care am pus mână în ultimele șase luni. Ecranul este genial, chiar dacă nu are rezoluție cred că tehnologia LED și optimizarea culorilor este excelentă.

    Logitech Wireless Mouse M325: comfort și precizie
    Logitech Wireless Mouse M325: comfort și precizie

    Logitech a lansat un nou mouse wireless, M325, cu o formă elegantă - potrivită pentru dreptaci dar și pentru stângaci, și o tehnologie ce mărește precizia și controlul mouse-ului.