Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











ASUS introduce o nouă gamă de ultrabookuri, Seria-S

05.06.2012

Noua serie de ultrabookuri de la ASUS va cuprinde dispozitive cu ecrane de 14 şi 15 inch, procesoare Intel de ultimă generaţie, plăci video dedicate nVIDIA GeForce GT 630M şi unităţi optice integrate.
ASUS introduce o nouă gamă de ultrabookuri, Seria-S
ASUS a fost una din primele companii ce au introdus pe piaţa IT dispozitivele de tip ultrabook. Dar până  acum laptopurile din categoria Zenbook aveau la dispoziţie ecrane cu diagonala de 11.6 sau 13.3 inch, în timp ce alte companii deja au lansat ultrabookuri cu ecrane de până la 15.6 inch în diagonală. Compania ASUS nu se lasă mai prejos şi lansează şi ea noi ultrabookuri cu ecrane de 14 şi 15 inch, ce vor face parte din gama S. Noile modele vor avea o grosime de numai 2.13 cm. Deoarece noille modele sunt puţin mai groase comparativ cu Zenbook-urile, asta înseamnă că este mai mult loc pentru porturi suplimentare. Noile ultrabookuri din seria S vor dispune de porturi HDMI, VGA, Ethernet, USB 2.0 cât şi USB 3.0. Nu uităm să menţionăm că noile ultrabookuri vor avea şi o unitate optică integrată cât şi o tastatură completă de tip chiclet. Performanţele vor fi oferite de procesoare Intel Ivy Bridge şi plăci video dedicate nVIDIA GeForce GT 630M.



Sursa: ultrabooknews.com


Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    HP ProBook 4720s: Stil business în 17.3 inci
    HP ProBook 4720s: Stil business în 17.3 inci

    HP ProBook 4720s oferă o simplitate rafinată într-un pachet accesibil, constituindu-se într-un real suport pentru mediul de afaceri.

    ASUS ZENBOOK - Ultrabook-ul elegant și puternic a fost lansat în România
    ASUS ZENBOOK - Ultrabook-ul elegant și puternic a…

    ASUS ZENBOOK a fost prezentat în cadrul evenimentului organizat vineri, 11 noiembrie, la Hotel Intercontinental. ASUS împreună cu Intel au dezvăluit cele două modele ZENBOOK UX21 și…

    Lenovo prezintă noul lor UltraBook, IdeaPad U300s
    Lenovo prezintă noul lor UltraBook, IdeaPad U300s

    Intel face tot posibilul să promoveze cât mai bine platforma UltraBook, și se pare că celor de la Lenovo le-a plăcut ideea. La Computex 2011, Lenovo a prezentat noul lor UltraBook,…