Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » Huawei lansează tableta MediaPad cu sistem de operare Android 3.2 Honeycomb

Huawei lansează tableta MediaPad cu sistem de operare Android 3.2 Honeycomb

20 iunie 2011
Huawei a lansat tableta MediaPad cu ecran de 7 inch, prima tabletă prevăzută cu sistemul de operare Android 3.2 Honeycomb. Puterea tabletei este oferită de un procesor dual-core Qualcomm de 1.2 GHz.
Huawei lansează tableta MediaPad cu sistem de operare Android 3.2 Honeycomb

Huawei MediaPad oferă o experiență impresionantă într-un pachet elegant, ultra-portabil și cu performanțe uimitoare. MediaPad este cea mai „inteligentă”, cea mai subțire și cea mai ușoară tabletă a companiei Huawei, măsurând 10.5 mm grosime și cântărind doar 390 grame. Aceasta oferă suport pentru redarea fișierelor video 1080p full HD și prevede o cameră frontală de 1.3 MP și una așezată de partea din spate de 5 MP cu auto-focus și capabilități de înregistrare video HD. Cu conexiunile de mare viteză WiFi 11n și HSPA+ 14.4 Mbps, tableta rămâne conectată la internet indiferent de locație.

„Cu Huawei MediaPad demonstrăm încă odată că designul, funcționalitatea și peformanța sunt la îndemăna oricui.”, a spus Victor Xu, chief marketing officer al Huawei Device.

MediaPad suportă servicii de date HSPA+, videoclipuri Flash 10.3 și vine pre-instalat cu aplicații precum, Facebook, Twitter, Let’s Golf și Documents To Go. Cu un ecran IPS touch-screen de 7 inch , MediaPad oferă o experiență vizuală nemaipomenită pentru fotografii, videoclipuri și aplicații. Divertismentul și chiar și jocurile video sunt duse la un nou nivel datorită procesorului dual-core Qualcomm ce rulează la 1.2 GHz.

 Huawei MediaPadHuawei MediaPad