Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Apple iPad 3 a ajuns și în România

23.03.2012

Cea mai nouă tabletă Apple va fi lansată astăzi, 23 martie, și în România. Mai multe magazine online au anunțat că iPad 3 intră pe piața gadgeturilor de la noi. Cea mai ieftină variantă, la reprezentanții autorizați, costă 2.199 de lei.
Apple iPad 3 a ajuns și în România

România se numară printre țările din al doilea val de lansări al noului Apple iPad 3, iar tableta cu ecran Retina Display a sosit în țara noastră la doar o săptămână după lansarea din SUA. Noua tabletă Apple este disponibilă în România începând de astăzi, 23 martie 2012, prin intermediul resellerilor autorizați precum emag.ro, noumax.ro, istyle.ro și koyos.ro. Prețurile sunt de 2199 RON, 2669 RON și 3129 RON pentru versiunile de iPad cu WiFi și capacitate de stocare  de 16GB, 32GB, respectiv 64GB. Pentru aceleși capacități de stocare, dar cu conectivitate 4G, nu doar WiFi, prețurile sunt de 2749, 3219 și 3669 RON.

Apple iPad 3

 


 

 

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Intel lansează Thunderbolt: tehnologia transferurilor de date ultra-rapide
    Intel lansează Thunderbolt: tehnologia transferurilor…

    Intel lansează Thunderbolt, tehnologia care combină transferurile de date ultra-rapide cu conectarea la afişaje HD pentru a permite noi utilizări şi dispozitive periferice.

    Va lansa Apple tableta iPad 3 pe 7 martie?
    Va lansa Apple tableta iPad 3 pe 7 martie?

    Apple a trimis invitații pentru evenimentul din data de 7 martie ce va avea loc în San Francisco, și unde mulți dintre noi speră să aibe loc lansarea noii tablete iPad 3.

    Apple A5x vs. nVIDIA Tegra 3
    Apple A5x vs. nVIDIA Tegra 3

    Când Apple a dezvăluit cea de-a treia generație de tablete iPad, compania a afirmat că noul procesor, Apple A5x, oferă de 4 ori mai multă putere grafică decât procesorul nVIDIA…

    GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de operare Honeycomb și procesor Dual Core
    GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de…

    Samsung Electronics Co. Ltd., furnizor de dispozitive media inteligente și lider global în industria de tablete Android, a anunțat astăzi, în parteneriat cu Vodafone, lansarea Samsung…