Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Acer lansează Iconia Tab A510 cu nVIDIA Tegra 3

23.03.2012

Acer lanseaz tableta Iconia Tab A510. Dispozitivul a fost prezentat pentru prima oară în cadrul evenimentului CES 2012 din luna ianurie. Aceasta dispune de un procesor quad-core nVIDIA Tegra 3 și sistem de operare Android 4.0.
Acer lansează Iconia Tab A510 cu nVIDIA Tegra 3

Acer Iconia Tab A510 este disponibilă la pre-comandă în Statele Unite și Canada pentru moment, prețurile pornind de la 449$ pentru un model cu 32 GB capacitate de stocare. Modele distribuite în SUA și Canada fac parte din seria Olympic Edition, alături de logo-ul companiei Acer se va afla și simbolul Olimpiadei internaționale.

Acer Iconia Tab A510 dispune de un ecran de 10 inch cu o rezoluție nativă de 1280 x 800 pixeli, un procesor quad-core nVIDIA Tegra 3, 1 GB de memorie RAM și 32 GB capacitate de stocare ce poate fi extinsă până la 64 GB prin intermediul slotului pentru caduri microSDHC. Tableta oferă suport pentru redarea de fișiere video full HD și are la dispoziție un port miniHDMI, un port microUSB, Bluetooth 2.1, WiFi 802.11 b/g/n și două camere foto de 5 MP respectiv 1 MP. Acer afirmă că tableta are o autonomie de până la 12 ore.

 

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Tehnologia oferă o nouă și silențioasă experiență prin MSI GX660
    Tehnologia oferă o nouă și silențioasă experiență…

    MSI GX660 posedă tehnologia TDE și sunet Dynaudio. Suportă, de asemenea, o arhitectură duală a hard disk-ului; capacitate și performanță dublate.

    Acer va lansa tableta Iconia Tab A510 în Franța
    Acer va lansa tableta Iconia Tab A510 în Franța

    Acer intenționează să lanseze tableta Iconia Tab A510 în Franța, luna viitoare, la un preț de 399 euro.

    Tableta Archos G9 cu HDD de 250 GB
    Tableta Archos G9 cu HDD de 250 GB

    Doriți o tabletă dar nu sunteți mulțumiți de capacitatea de stocare? De acum încolo nu vă mai faceți griji în această privință deoarece tableta Archos cu sistem de operare Android…

    ASUS intenționează să lanseze o tabletă cu procesor quad-core Tegra 3
    ASUS intenționează să lanseze o tabletă cu procesor…

    ASUS Eee Pad Transformer este, probabil, cea mai iubită tabletă datorită raportului preț/caracteristici foarte bun. Cu toate acestea, compania taiwaneză lucrează la o nouă tabletă…