Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Acer nu va renunța la netbookuri

30.11.2011

Recent, Samsung a anunțat încetarea producției de netbookuri, în schimb, compania Acer a afirmat că va continua să producă netbookuri și pe parcursul anului 2012.
Acer nu va renunța la netbookuri

Vice-președintele companiei Acer, Scott Lin, a afirmat cu tărie că Acer nu va urma acceași politică ca și cea a companiei Samsung, astfel va continua producția de netbookuri și pentru anul 2012, decizia sa fiind puternic încurajată de cererile mari de netbookuri din China, India și Indonezia.

Vice-președintele Acer China Operations a argumentat că compania este deja situată pe locul 2 în topul celor mai mari producători de netbookuri din China. Conducătorii companiei sunt de părere că dacă Acer își va extinde linia sa de netbookuri, aceasta va putea prelua conducerea în defavoarea companiei Dell.

Acer a reușie să vândă în Q3 al anului 2011 peste 1.7 milioane de netbookuri, în timp ce ASUS a reușit doar 1.2 milioane iar Samsung doar 840,000.

 Sursa: maximumpc.com

Taguri

Acer, netbook, Samsung,

Comenteaza


Te-ar putea interesa si:

Tehnologia oferă o nouă și silențioasă experiență prin MSI GX660
Tehnologia oferă o nouă și silențioasă experiență…

MSI GX660 posedă tehnologia TDE și sunet Dynaudio. Suportă, de asemenea, o arhitectură duală a hard disk-ului; capacitate și performanță dublate.

citeste articol +
Samsung NF208, fără sistem de operare
Samsung NF208, fără sistem de operare

Samsung a lansat NF208 prevăzut cu procesorul dual-core Intel Atom N550 CPU, o altă versiune a modelului NF210 dezvăluit cu puţin timp în urmă.

citeste articol +
Samsung adaugă Seriei 9 un nou model de notebook cu ecran de 11.6 inch
Samsung adaugă Seriei 9 un nou model de notebook…

Samsung intenționează să lanseze un nou model de notebook Seria 9 ce va fi prevăzut cu un ecran de 11.6 inch și va oferi performanțe uimitoare.

citeste articol +