Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uriASUS Eee Pad MeMo va fi lansată în luna ianuarie

02.12.2011

ASUS Eee Pad MeMo nu a primit aceeași atenție ca și Transformer Prime, dar acum totul se va schimba, tableta și-a anuțat debutul în luna ianurie 2012.
ASUS Eee Pad MeMo va fi lansată în luna ianuarie

ASUS Eee Pad MeMo a trecut prin multe stadii de proiectare și design, la început aceasta era prevăzută cu un ecran de permite vizualizarea fișierelor multimedia în format 3D fără ajutorul ochelarilor dedicați.

MeMo este un dispozitiv unic și asta nu din cauză că vine însoțit cu un pen-stylus. Tableta cu ecran de 7 inch este însoțită un companion Bluetooth ce seamănă cu un MP3 Player dar se numește MeMic. Acesta poate accesa fișierele din MeMo și astfel puteți asculta muzica, vizualiza fotografii sau chiar să vă verificați mesajele.

Atunci când ASUS a introdus pentru prima oară tableta MeMo aceasta era echipată cu un procesor Qualcomm MSM8260 tactat la 1.2 GHz, 1 GB de memorie RAM, unitate de stocare internă de 8/16/32/64 GB, suport pentru GSM și HSPA, port HDMI și senzorii standard pentru o tabletă.

 Sursa: androidcommunity.com

Comenteaza


Te-ar putea interesa si:

HP ProBook 4720s: Stil business în 17.3 inci
HP ProBook 4720s: Stil business în 17.3 inci

HP ProBook 4720s oferă o simplitate rafinată într-un pachet accesibil, constituindu-se într-un real suport pentru mediul de afaceri.

citeste articol +
ASUS dezvăluie la Computex tableta Eee Pad Memo 3D
ASUS dezvăluie la Computex tableta Eee Pad Memo 3D

ASUS și-a făcut simțită prezența la Computex 2011, principala atracție fiind conceptul PadFone. Alături de acesta se află și tableta Eee Pad Memo 3D.

citeste articol +
GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de operare Honeycomb și procesor Dual Core
GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de…

Samsung Electronics Co. Ltd., furnizor de dispozitive media inteligente și lider global în industria de tablete Android, a anunțat astăzi, în parteneriat cu Vodafone, lansarea Samsung…

citeste articol +
Qualcomm Mirasol Display pe Kyobo e-Reader
Qualcomm Mirasol Display pe Kyobo e-Reader

Qualcomm a implementat noul display Mirasol în e-reader-ul Kyobo. Din păcate,această este disponibilă momentan doar în Coreea de Sud.

citeste articol +