Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Samsung introduce procesorul Exynos 5250

01.12.2011

Samsung pregătește pentru lansare un microprocesor dedicat tabletelor tactat la 2 GHz ce va duce termenul de performanță la un nou nivel.
Samsung introduce procesorul Exynos 5250

Samsung Exynos 5250 este un procesor dual-core și are la bază designul Cortex-A15 ARM. Conform comunicatului de presă eliberat de Samsung, procesorul 5250 “este conceput special pentru tabletele high-end”.

“Designul procesorului Exynos 5250 a fost creat astfel încât să se atingă praguri mai inalte ale performanței precum display-ul WQXGA cu o rezoluție 2560 x 1600 pixeli, capabilități de procesare video 3D și 3D stereoscopic.”

Procesorul 5250 oferă performanțe și la capitolul memoriei, având o lărgime de bandă de 12.8 GB/s în comparație cu procesoarele dual-core curente ce au doar 6.4 GB/s. Procesorul este programat să între în producție în al doilea trimestru al anului 2012.

Sursa: news.cnet.com

 

Comenteaza


Te-ar putea interesa si:

Samsung adaugă Seriei 9 un nou model de notebook cu ecran de 11.6 inch
Samsung adaugă Seriei 9 un nou model de notebook…

Samsung intenționează să lanseze un nou model de notebook Seria 9 ce va fi prevăzut cu un ecran de 11.6 inch și va oferi performanțe uimitoare.

citeste articol +
GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de operare Honeycomb și procesor Dual Core
GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de…

Samsung Electronics Co. Ltd., furnizor de dispozitive media inteligente și lider global în industria de tablete Android, a anunțat astăzi, în parteneriat cu Vodafone, lansarea Samsung…

citeste articol +
Intel a găsit soluția pentru problema
Intel a găsit soluția pentru problema

Când Intel a lansat cea de-a treia generație a seriei SSD 320 toată lumea a fost încântată datorită performanțelor oferite și prețurile accesibile. Această fericire a dura puțin…

citeste articol +