Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Tehnologia oferă o nouă și silențioasă experiență prin MSI GX660

31.07.2010

MSI GX660 posedă tehnologia TDE și sunet Dynaudio. Suportă, de asemenea, o arhitectură duală a hard disk-ului; capacitate și performanță dublate.
Tehnologia oferă o nouă și silențioasă experiență prin MSI GX660

Seria G de la MSI a fost creată ca să impresioneze și pe cel mai împătimit dintre gameri. GX660 ascunde sub capac un card grafic de top ATi Mobility Radeon HD 5870, cu 1 GB GDDR5 VRAM și sunet ultraperformant de la Dynaudio. GX660R vine echipat și cu o arhitectură Raid 0, dublându-i capacitatea la 1 TB și viteza de citire. Puterea și specificațiile multimedia fără egal sunt de-a dreptul impresionante.

Tehnologia exclusivă MSI TDE (Turbo Engine Drive) revoluționează performanța procesorului la o simplă atingere a tastei iluminate Turbo localizată deasupra tastaturii, care face ca viteza sistemului să crească cu 83%, împiedicând sistemul să se împotmolească atunci când folosiți aplicații cu încărcare mare. Acest computer cu o rată de răspuns foarte mare vă acoperă spatele atunci când sunteți înconjurați de hoarde de orci, sau când călătoriți în spațiu cu viteza luminii.

 

Comentarii (0)

    sus

    Comentează