Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Memo Touch, o tabletă pentru seniori

02.12.2011

Memo Touch este o tabletă cu funcții limitate, aceasta fiind creată în special pentru cetățenii seniori.
Memo Touch, o tabletă pentru seniori

Memo Touch este conceput ca un instrument de aducere aminte, pentru oamenii ce au probleme cu memoria de scurtă durată, și poate fi folosită să atragă atenția utilizatorului la un anumit moment pentru a-și lua medicamentația sau să se ducă la doctor. Tableta poate fi utilă și pentru alte lucruri precum adăugarea unui eveniment în calendar, adăugarea numerelor de telefon utile, și chiar și poze sau mesaje personalizate. Memo Touch are la bază tableta Archos 101 cu ecran de 10.1 inch cu o rezoluție nativă de 1024 x 600 pixeli și sistem de operare Android. Programul Memo suprascrie software-ul existent pe tabletă astfel încât utilizatorul să acceseze din greșeală diverse aplicații pe care nu le poate ințelege.

Tableta, cu preț de achiziție de 299$, vine însoțită de o poliță de returnare de 3 luni, așadar dacă nu sunteți mulțumiți de Memo Touch puteți opta pentru recuperarea banilor sau pentru aducerea tabletei la starea ei inițială, Android.

 

Comenteaza


Te-ar putea interesa si:

GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de operare Honeycomb și procesor Dual Core
GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de…

Samsung Electronics Co. Ltd., furnizor de dispozitive media inteligente și lider global în industria de tablete Android, a anunțat astăzi, în parteneriat cu Vodafone, lansarea Samsung…

citeste articol +
Archos lansează în iunie tableta Gen 9
Archos lansează în iunie tableta Gen 9

Archos se pregătește pentru lansarea tabletei Gen 9, ce va combina prețul competitiv cu puterea de calcul uimitoare a procesorului ARM Dual-Core.

citeste articol +