Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uriAcer lansează ultrabookul Aspire S5 cu un profil de 15 mm

15.05.2012

Acer a prezentat pentru prima dată ultrabookul Aspire S5 în cadrul evenimentului CES ce a avut loc în luna ianuarie, dar la momentul respectiv nu existau prea multe detalii. Acum se pare că portabilul va fi lansat în această vară.
Acer lansează ultrabookul Aspire S5 cu un profil de 15 mm
Acer Aspire S5 va fi lansat mai întâi în Emiratele Arabe Unite la un preţ de 1400$, puţin mai târziu va ajunge şi prin alte regiuni la un preţ ceva mai mic. Noul ultrabook de la Acer dispune de un ecran de 13.3 inch ce oferă o rezoluţie de 1366 x 768 pixeli, o unitate de stocare SSD de 128 GB şi până la 8 GB de memorie RAM. Este de aşteptat ca ultraportabilul să vină echipat cu procesor Intel Ivy Bridge şi sistem de operare Windows 7. S5 va fi unul dintre cele mai subţiri ultrabookuri având un profil de doar 15 mm iar greutatea sa nu va depăşi 1.3 kg. Ceea ce deosebeşte acest ultrabook faţă de restul este panoul Magic Flip. Un panou ce ascunde porturile USB şi HDMI atunci când nu le folosim, iar la nevoie apăsăm pe un buton şi panoul coboară dezvăluind porturile.
Acer Aspire S5 Magic Flip
 
Sursa: liliputing.com

Comentarii (0)

  sus

  Comentează

  Te-ar putea interesa si:

  Tehnologia oferă o nouă și silențioasă experiență prin MSI GX660
  Tehnologia oferă o nouă și silențioasă experiență…

  MSI GX660 posedă tehnologia TDE și sunet Dynaudio. Suportă, de asemenea, o arhitectură duală a hard disk-ului; capacitate și performanță dublate.

  Acer anunță noul ultrabook, Aspire S5
  Acer anunță noul ultrabook, Aspire S5

  Acer dezvăluie cel mai subțire ultrabook, Aspire S5 cu o grosime de numai 15 mm.

  Lenovo prezintă noul lor UltraBook, IdeaPad U300s
  Lenovo prezintă noul lor UltraBook, IdeaPad U300s

  Intel face tot posibilul să promoveze cât mai bine platforma UltraBook, și se pare că celor de la Lenovo le-a plăcut ideea. La Computex 2011, Lenovo a prezentat noul lor UltraBook,…

  LG Shuriken Eighteen, un ultrabook cu Ivy Bridge
  LG Shuriken Eighteen, un ultrabook cu Ivy Bridge

  LG a păstrat designul lor ultrasubțire și astfel au scos la iveală un nou laptop, LG Shuriken Eighteen.