Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uriAcer anunță noul ultrabook, Aspire S5

10.01.2012

Acer dezvăluie cel mai subțire ultrabook, Aspire S5 cu o grosime de numai 15 mm.
Acer anunță noul ultrabook, Aspire S5

Noua generație de sisteme de calcul ultraportabile și ultraperformante este reprezentată de Ultrabook. Notebookurile din noua gamă devin din ce în ce mai puternice și din ce în ce mai compacte. Zilele trecute LG a anunțat noul lor ultrabook, Z430, cu o grosime de numai 19.9 mm și ecran de 14 inch, iar acum, Acer prezintă Aspire S5 cu ecran de 13.3 inch și o grosime de 15 mm.

Acer Aspire S5 este echipat cu un procesor din noua generație Intel Ivy Bridge și dispune de tehnologia Acer Green Instant On ce asigură laptopului un timp de revenire din modul de hibernare de numai 1.5 secunde. Deasemenea, Aspire S5 beneficiează și de tehnologia Acer Always Connect ce ajută utilizatorii să se conecteze la internet într-un timp foarte scurt și oferă posibilitatea de a folosi smartphone-ul pentru a porni laptopul și pentru a accesa fișierele stocate.

Alte caracteristici ale ultrabookului includ: o unitate de stocare SSD, un panou de porturi I/O MagicFlip (HDMI,USB 3.0 și port Thunderbolt 20 Gbps) amplasat chiar sub articulații, o tastatură Chiclet și difuzoare Dolby Home Theatre.

Acer Aspire S5 va fi disponibil în trimestrul doi al anului 2012, prețurile nu au fost încă dezvăluite.

Sursa: pcadvisor.co.uk

 

Comentarii (0)

  sus

  Comentează

  Te-ar putea interesa si:

  Tehnologia oferă o nouă și silențioasă experiență prin MSI GX660
  Tehnologia oferă o nouă și silențioasă experiență…

  MSI GX660 posedă tehnologia TDE și sunet Dynaudio. Suportă, de asemenea, o arhitectură duală a hard disk-ului; capacitate și performanță dublate.

  Acer lansează ultrabookul Aspire S5 cu un profil de 15 mm
  Acer lansează ultrabookul Aspire S5 cu un profil…

  Acer a prezentat pentru prima dată ultrabookul Aspire S5 în cadrul evenimentului CES ce a avut loc în luna ianuarie, dar la momentul respectiv nu existau prea multe detalii. Acum se…

  Lenovo prezintă noul lor UltraBook, IdeaPad U300s
  Lenovo prezintă noul lor UltraBook, IdeaPad U300s

  Intel face tot posibilul să promoveze cât mai bine platforma UltraBook, și se pare că celor de la Lenovo le-a plăcut ideea. La Computex 2011, Lenovo a prezentat noul lor UltraBook,…

  LG Shuriken Eighteen, un ultrabook cu Ivy Bridge
  LG Shuriken Eighteen, un ultrabook cu Ivy Bridge

  LG a păstrat designul lor ultrasubțire și astfel au scos la iveală un nou laptop, LG Shuriken Eighteen.