Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Samsung prezintă Notebook-urile Seria 5 550P

23.05.2012

Samsung anunţă noul Notebook Seria 5 550P, care încorporează a treia generaţie de procesoare Intel Core i7, create special pentru a extinde performanţele de rulare în categoria de notebook PC-uri.
Samsung prezintă Notebook-urile Seria 5 550P

Seria 5 550P – disponibilă cu dimensiunile de 15” şi 17” – răspunde nevoilor utilizatorilor atunci când vine vorba despre calitatea conţinutului multimedia și, în acelaşi timp, oferă o gamă de funcţii avansate. Echipat cu cea de-a treia generaţie de procesoare Core i7, grafică dedicată, display full HD, drive Blu-ray, capacitate generoasă de stocare şi difuzoare optimizate JBL completate de subwoofer,  oferă o experienţă multimedia excepţională oriunde și oricând.

„Luând temeinic în considerare feedback-ul consumatorilor şi evoluţia rapidă a tipurilor de conţinut, cu noua Serie 5 550P prezentăm cea mai bună soluţie utilizatorilor. Acesta oferă experienţa inovatoare „priveşte, ascultă şi simte”, pe care niciun alt notebook nu o poate egala”, a declarat David Song, Vicepreşedinte Senior al IT Solutions Business din cadrul Samsung Electronics.

Furnizare performantă a conţinutului multimedia

Propulsat de cea de-a treia generaţie a procesorului Core i7 Quad Core, Seria 5 550P prezintă o performanţă îmbunătăţită cu până la 25% comparativ cu cea de-a doua generaţie de PC-uri, în timp ce consumul de energie a scăzut cu 20%, asigurând o viteză dublă a jocurilor 3D şi a expe rienţei multimedia. Procesorul este completat de grafica NVIDIA GeForce GT 650M 2GB, un drive Blu-ray şi până la 2TB spaţiu de stocare, asigurând accesul uşor la conţinut în formate multiple, precum şi capacitate de creaţie fără pereche, playback, editare şi stocare de conţinut multimedia.

Cea mai bună calitate AV din clasa sa

Seria 5 550P prezintă tehnologia Samsung Superior LCD pentru o experienţă de vizualizare superioară a noii generaţii de notebook-uri. Dotat cu drive Blu-ray, notebook-ul oferă rulare Full HD a conţinutului într-o formă portabilă. Experienţa vizuală bogată, intensă şi clară este îmbunătăţită de difuzoarele JBL optimizate şi subwoofer-ul Max Bass Boost, asigurând un divertisment deplin atât din punct de vedere vizual, cât şi audio.

Funcționalitate sporită pentru un plus de accesibilitate

Pentru a le permite utilizatorilor o capacitate completă de creaţie şi conţinut în mişcare, Seria 5 550P prezintă o tastatură full cu taste numerice şi de direcţie separate. Touchpad-ul a fost îmbunătăţit prin separarea butoanelor de click stânga şi dreapta. Aceste avantaje funcţionale asigură utilizarea fără alte elemente periferice, precum o tastatură adiţională sau un mouse.

Proiectat după designul notebook-urilor Samsung, Seria 5 550P a fost, de asemenea, dezvoltată pentru un aspect compact. Modelul de 15” cântăreşte doar 2,5 kg (5.51 lbs) și are o grosime de 29,9 ~ 30,4 mm (1,17” ~ 1,19”). Modelul de 17” cântăreşte 3,05 kg (6.72 lbs) și are o grosime de 29,2 ~ 32,2 mm (1.14” ~ 1.26”).

Preţuri şi disponibilitate

Samsung Seria 5 este disponibil pe piaţa locală începând din luna iunie 2012, la preţul recomandat de 4399 RON

Samsung Seria 5 550PSamsung Seria 5 550PSamsung Seria 5 550PSamsung Seria 5 550P

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Samsung adaugă Seriei 9 un nou model de notebook cu ecran de 11.6 inch
    Samsung adaugă Seriei 9 un nou model de notebook…

    Samsung intenționează să lanseze un nou model de notebook Seria 9 ce va fi prevăzut cu un ecran de 11.6 inch și va oferi performanțe uimitoare.

    Dell prezintă noul Alienware M18x cu ecran 3D
    Dell prezintă noul Alienware M18x cu ecran 3D

    Dell îşi reafirmă poziția pe piața notebookurilor de gaming cu noul Alienware M18x, echipat cu procesor de mare putere Intel Sandy Bridge și ecran Full HD 3D.

    Noile laptopuri HP Pavilion cu Intel Ivy Bridge ies la lumină
    Noile laptopuri HP Pavilion cu Intel Ivy Bridge ies…

    Compania Hewlett-Packard introduce 3 noi laptopuri bazate pe noua platformă Intel Ivy Bridge dar și un al patrulea ce folosește platforma Intel Sandy Bridge.