Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Samsung, producătorul anului la Barcelona

02.03.2012

Samsung a primit premiul „Device Manufacturer of the Year”, acordat de către GSMA la Mobile World Congres 2012. Distincția recunoaște inovațiile Samsung în ceea ce privește dispozitivele mobile, produsele de top și contribuția la dezvoltarea pieței.
Samsung, producătorul anului la Barcelona

Samsung Electronics, unul dintre principalii producători de telefoane mobile, a primit premiul pentru “Device Manufacturer of the Year”, decernat de către GSMA, o organizație ce reprezintă interesele industriei mondiale de comunicații mobile și găzduiește târgul Mobile World Congress din Barcelona. Distincția recunoaște inovațiile Samsung în domeniul dispozitivelor mobile, viteza de reacţie la cerinţele consumatorilor, precum și produsele de top, de înaltă calitate.

Divizia de Comunicații Mobile din cadrul Samsung oferă cea mai mare gamă de telefoane mobile, tablete, playere multimedia și accesorii și soluții adiacente, de la dispozitive mobile smart de ultimă generație, la smartphone-uri de nivel mediu, cu un succes notabil pe piețele emergente. Având o gamă de produse variată, ce suportă principalele sistemele de operare, Samsung oferă utilizatorilor dispozitive ce pot satisface preferințele celor mai exigenți consumatori.Samsung MWC 2012

Cele mai importante lansări ale anului 2011 includ lansarea modelului GALAXY S II, un smartphone cu Android recunoscut la nivel mondial, a lui GALAXY Note, care a inaugurat o nouă categorie de dispozitive, precum și a GALAXY Tab 10.1, una dintre cele mai subțiri tablete din lume. Fiecare dintre aceste dispozitive a întărit angajamentul Samsung de a democratiza piaţa smartphone-urilor și de a aduce experiențe de utilizare de înaltă clasă către toţi utilizatorii.

„Suntem onorați să primim această distincție din partea GSMA, pe care o considerăm o mărturie a inovațiilor şi calităţii produselor Samsung în ceea ce privește dispozitivele mobile, precum şi atenţia acordată preferinţelor utlizatorilor. Am vândut peste 97 de milioane de smartphone-uri în 2011, demonstrând că am ales abordarea potrivită,” a declarat JK Shin, Președinte al Diviziei de IT și Comunicații Mobile din cadrul Samsung Electronics.

La Mobile World Congress 2012, Samsung a continuat să demonstreze inovația continuă, adăugând gamei de success Galaxy produse precum GALAXY Note 10.1 - o nouă categorie de dispozitive, cu un ecran generos de 10,1” și cu S Pen-ul Samsung încorporat; Galaxy Beam, un smartphone cu proiector, ce facilitează o experiență unică, de sharing instantaneu al conținutului digital; Samsung a expus noile dispozitive la standul companiei, din cadrul Mobile World Congress 2012.

 

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Samsung adaugă Seriei 9 un nou model de notebook cu ecran de 11.6 inch
    Samsung adaugă Seriei 9 un nou model de notebook…

    Samsung intenționează să lanseze un nou model de notebook Seria 9 ce va fi prevăzut cu un ecran de 11.6 inch și va oferi performanțe uimitoare.

    Samsung Galaxy Tab 10.1” disponibilă în România prin Orange
    Samsung Galaxy Tab 10.1” disponibilă în România…

    Orange România lansează luni, 8 august, noua tabletă Samsung Galaxy Tab 10.1”, ce marchează un nou nivel de performanţă în conectivitate şi mobilitate în rândul tabletelor PC.

    Samsung va lansa o versiune de 10.1 inch a tabletei/smartphone-ului Note
    Samsung va lansa o versiune de 10.1 inch a tabletei/smartphone-ului…

    Aparent, Samsung a confirmat apariția tabletei Galaxy Note 10.1 inch, o versiune a smartphone-ului Galaxy Note, urmând promovarea produsului în cadrul evenimentului MWC 2012, ce are…

    GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de operare Honeycomb și procesor Dual Core
    GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de…

    Samsung Electronics Co. Ltd., furnizor de dispozitive media inteligente și lider global în industria de tablete Android, a anunțat astăzi, în parteneriat cu Vodafone, lansarea Samsung…