Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uriASUS va introduce în curând un nou netbook, Eee PC 1011CX

06.03.2012

Un nou netbook marca ASUS cu Intel Cedar Trail va fi lansat în curând. Este un pas important pentru companie din moment ce segmentul netbookurilor este în declin.
ASUS va introduce în curând un nou netbook, Eee PC 1011CX

Intel a afirmat că mai multe companii printre care Acer, Lenovo, Asustek, Hewlett-Packard, Samsung și Toshiba intenționează să lanseze noi netbookuri cu noua platformă Intel Cedar Trail.

Până în acest moment doar Acer și ASUS au reușit să introducă netbookuri cu Intel Cedar Trail, Acer având modelul AOD270 cu un procesor Intel Atom N2600, un sistem de operare Windows 7 Starter și un preț de 305$.

În anul 2011, au fost livrate în întreaga lume 28-30 milioane de unități. Este de așteptat ca anul acesta numărul unităților să scadă la 20-25 milioane. Atât ASUS cât și Acer se așteaptă la peste 4 milioane de unități vândute în acest an.

Vom reveni în curând cu mai multe detalii despre noul ASUS Eee PC 1011CX.

Sursa: gizmocrave.com

 

Comentarii (0)

  sus

  Comentează

  Te-ar putea interesa si:

  HP ProBook 4720s: Stil business în 17.3 inci
  HP ProBook 4720s: Stil business în 17.3 inci

  HP ProBook 4720s oferă o simplitate rafinată într-un pachet accesibil, constituindu-se într-un real suport pentru mediul de afaceri.

  Concurs: cum câștigi un netbook Asus Eee PC
  Concurs: cum câștigi un netbook Asus Eee PC

  Asus a lansat un concurs prin care puteți câștiga un netbook Asus Eee Pc din seria Karim Rashid, interesant nu?

  Intel prezintă la Computex conceptul Keeley Lake cu procesor Cedar Trail
  Intel prezintă la Computex conceptul Keeley Lake…

  Intel a prezentat la evenimentul Computex 2011 o nou notebook ce poate fi transformat în tabletă în câteva secunde. Acest concept demonstrează capabilitățile noilor procesoare Intel…