Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Netbook Navigator Nav13x este un netbook într-o carcasă de ultrabook

02.03.2012

Netbook Navigator a lansat laptopul Nav13x, ce are un design similar cu cel al ultrabookurilor precum ASUS Zenbook dar nu se asemeană și la componentele interioare, acesta fiind echipat cu un procesor Intel Atom.
Netbook Navigator Nav13x este un netbook într-o carcasă de ultrabook

Netbook Navigator Nav13x arată ca un ultrabook, dar Intel afirmase la momentul introducerii brand-ului că nu numai designul este important ci și puterea de procesare. Deci, Nav13x cu siguranță a îndeplinit cerința pentru design, având 1.52 cm în grosime și cântărind 1.3 kg, deși putem spune că seamănă foarte mult cu MacBook Air și cu ASUS Zenbook. În timp ce aceste ultrabook-uri sunt echipate cu procesoare Intel Core i5 sau chiar i7, Nav13x dispune de un procesor Intel Atom N2800 Cedar Trail ce lucrează la o frecvență de tact de 1.86 GHz.

Deși acest procesor este la ora actuală cel mai puternic din linia Atom, acesta nu se poate compara cu linia Intel Core i. Alte caracteristici ale netbookului includ un ecran de 13.3 inch cu o rezoluție nativă de 1366 x 768 pixeli, o unitate de stocare SSD de 32/64/128 GB, 2 GB sau 3 GB de memorie RAM, WiFi, Bluetooth, mini-HDMI, 2 x USB 2.0 și un slot pentru carduri SD. Ca și în cazul ultrabook-ului ASUS Zenbook, pentru a putea folosi porturile Ethernet sau VGA veți avea nevoie de un adaptor special.

Pentru Nav13x cu SSD de 32 GB, 2 GB de memorie RAM și fără sistem de operare prețul este de 499$. Deși nu îl putem numi un ultrabook, este o alternativă pentru netbookurile actuale.

Netbook Navigator Nav13xNetbook Navigator Nav13xNetbook Navigator Nav13xNetbook Navigator Nav13x

Sursa: liliputing.com

 

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Netbook Navigator prezintă tableta Nav 10i
    Netbook Navigator prezintă tableta Nav 10i

    Echipa de la Netbook Navigator au început să accepte pre-comenzi pentru noua lor tabletă Nav 10i, ce are un preț de pornire de 549$ fără un sistem de operare preinstalat.

    Samsung NF208, fără sistem de operare
    Samsung NF208, fără sistem de operare

    Samsung a lansat NF208 prevăzut cu procesorul dual-core Intel Atom N550 CPU, o altă versiune a modelului NF210 dezvăluit cu puţin timp în urmă.

    Intel amână lansarea platformei Cedar Trail-M
    Intel amână lansarea platformei Cedar Trail-M

    Intel a schimbat recent data lansarii noii platforme, Cedar Trail-M, din luna septembrie în luna noiembrie deoarece platforma a întâmpinat dificultăți cu câteva drivere grafice și…