Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











HP TouchSmart tm2: artistul tehnologic

23.09.2010

HP TouchSmart tm2 e mic, cochet și versatil. HP TouchSmart îți oferă ocazia de a împleti tendințele artistice cu beneficiile tehnologiei.
HP TouchSmart tm2: artistul tehnologic

Atingi, desenezi, sau scrii. Îți poți închipui toate acestea când vorbești despre un notebook? Prin design-ul său deosebit, HP TouchSmart tm2 oferă o tastatură completă, dar în același timp poate fi folosit ca tabletă grafică, împreună cu un pix digital.

Pe de altă parte, TouchSmart înseamnă o experiență completă de notebook, cu procesoare Intel eficiente din punct de vedere energetic și upgrade-uri pentru grafica interschimbabilă, anticipându-ți astfel nevoile legate de performanță și buget. A! Și nu riști să-ți întrerupi firul ideilor, deoarece tm2 te menține în formă întreaga zi prin bateria ce oferă o autonomie de lucru de 8 ore.

TouchSmart tm2 are o carcasă sofisticată din aluminiu, cu ilustrații gravate, inspirând astfel stil și rafinament dacă-ți dorești să fii în pas cu tehnologia dar să-ți păstrezi în același timp și aerul boem care te caracterizează.

TouchSmart tm 2 înseamnă și divertisment 2.0 touch-and-go. Software-ul HP TouchSmart include aplicații touch-enabled cu servicii Internet superioare pentru a livra o experientă de divertisment fără egal, intuitivă, completată de sunet SRS Premium și amplificată de boxele Altec Lansing, cu opțiunea de a te conecta la televizorul tău HD via portul HDMI.

Tm 2 rulează Windows 7 Home Premium 64-bit și funcționează printr-un procesor Intel Core 2 Duo. Ecranul de 12.1 inch este un WXGA HD LED WIDE, la 1280x800 și se rotește la 180 de grade.

HP-TouchSmart-tm2-2HP-TouchSmart-tm2-3HP-TouchSmart-tm2-4HP-TouchSmart-tm2-5

HP-TouchSmart-tm2-6HP-TouchSmart-tm2-7HP-TouchSmart-tm2-8

Comentarii (0)

    sus

    Comentează