Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Noul monitor de la Philips isi regleaza pozitia dupa cerintele tale

24.02.2012

Philips lansează în România monitorul full HD 241S4LCB, dispozitiv cu diagonala de 24 inch dedicat companiilor mici care doresc o imagine de calitate și ergonomie.
Noul monitor de la Philips isi regleaza pozitia dupa cerintele tale

Dispunând de o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli și conectivitate HDMI, monitorul Philips LED 241S4LCB crează imagini clare prin integrarea unor funcții inteligente: tehnologia LED garantează culori naturale, contrast ratio de 1000:1, Smart contrast ratio de 20.000.00:1 și relevă detalii de o acuratețe perfectă în secvențe întunecate. Timpul de răspuns este de 5 milisecunde.

Tehnologia SmartErgo Base permite ajustarea individuală a monitorului. Baza ergonomică se rabatează, se reglează pe înălțime și pivotează la 90 de grade, pentru a permite utilizatorilor să fixeze monitorul în poziția optimă pentru a beneficia de confort și eficiență maxime. Monitorul poate fi ridicat cu 10 cm, poate fi înclinat la 65 de grade la stânga sau la dreapta și între 5 și 20 de grade în față sau în spate. Monitorul poate fi montat pe perete datorită standardului VESA.

Funcția SmartImage oferă utilizatorului posibilitatea de a seta unul dintre cele șase moduri: Tour, Photos, Movies, Games, Economics sau Off cu setări predefinite de contrast, saturație a culorii și claritate. Odată funcțiile SmartPower activate, conținutul imaginii este analizat și îi sunt ajustate luminozitatea și contrastul, astfel consumul de energie scăzând cu până la 50%.  Design-ul eco-friendly al monitorului a primit certificatul EPEAT Gold și Energy Star 5.0.

Monitoru este disponibil în România la un preț recomandat de 999 Lei.

Philips 241S4LCBPhilips 241S4LCB

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    Monitoare Philips în 2011: Eficiență, lumină albastră relaxantă și vizualizare 3D
    Monitoare Philips în 2011: Eficiență, lumină albastră…

    La IFA se lansează în premieră mondială tehnologia Philips ErgoSensor, monitorul New LightFrame și monitorul de gaming 3D.

    ASBIS se alătură lanțului de distribuitori al monitoarelor Philips în România
    ASBIS se alătură lanțului de distribuitori al monitoarelor…

    Monitoarele Philips vor fi distribuite începând cu luna martie și de către ASBIS România, parte a grupului Asbis Enterprises Ltd, unul dintre cei mai importanți distribuitori de produse…

    Logitech Wireless Mouse M325: comfort și precizie
    Logitech Wireless Mouse M325: comfort și precizie

    Logitech a lansat un nou mouse wireless, M325, cu o formă elegantă - potrivită pentru dreptaci dar și pentru stângaci, și o tehnologie ce mărește precizia și controlul mouse-ului.