Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

HP Pavilion dv6 echipat cu procesor Quad-Core AMD Fusion A

25.05.2011

HP este prima companie ce va include în sistemele lor noul procesor Quad-Core AMD Fusion A. Primul notebook ce va primi acest procesor este Pavilion dv6, la un preț de 600 de euro.
HP Pavilion dv6 echipat cu procesor Quad-Core AMD Fusion A

Pe lângă procesorul AMD Fusion Quad-Core, notebookul va integra și o placă video integrată AMD Radeon HD 6750M cu compatibilitate DirectX 11. Precum și procesoarele AMD Dual-Core Fusion E, motorul grafic este integrat în procesor, astfel perfomanțele cresc considerabil.

Principalul avantaj al procesoarelor AMD Fusion A este prețul, astfel prețul de 600 de euro pe care îl plătiți pentru HP Pavilion dv6 prevăzut cu procesorul AMD Quad-Core Fusion A este ecu aproape 150 de euro mai mic față de echivalentul său de la Intel.

În imaginile următoare puteți urmări o demonstrație a puterii noului procesor AMD Fusion A în comaprație cu un procesor echivalent de la Intel.


Sursa: notebooks.com

Comentarii (1)

  • Cargeaphoge

    Cargeaphoge la 02 mai 2013, 18:00

    http://amaderjagat.com/SvenHaas/info/

sus

Comentează

Te-ar putea interesa si:

EliteBook 2560p: un nou ultraportabil de la HP
EliteBook 2560p: un nou ultraportabil de la HP

Hewlett-Packard se pregăteşte să lanseze un ultraportabil destinat mediului de afaceri, EliteBook 2560p, cu un procesor puternic Intel bazat pe platforma Sandy Bridge și porturi USB…

AMD prezintă noile procesoare APU Fusion din seria A, nume de cod
AMD prezintă noile procesoare APU Fusion din seria…

Advanced Micro Devices va oferi notebookurilor din categoria mainstream atât putere de procesare cât și putere grafică, pe un singur cip de silicon ce reușește să ofere ce este mai…

Panasonic Toughbook 31 primește câteva upgrade-uri
Panasonic Toughbook 31 primește câteva upgrade-uri

Panasonic este conștient de faptul că Toughbook 31 este printre cele mai rezistente laptopuri, dar asta nu înseamnă că nu merită un upgrade serios.