Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

HP g6-1d89wm Dandelion Breeze cu un design de vară

11.06.2012

HP g6-1d89wm este un laptop cu ecran de 15.6 inch ce face parte din seria Pavilion, orientată către utilizatorii de zi cu zi ce iese în evidenţă prin designul său.
HP g6-1d89wm Dandelion Breeze cu un design de vară

Atât baza notebookului cât şi capacul acestuia sunt acoperite cu un şablon de flori, Dandelion Breeze, culoarea dominantă fiind un albastru deschis. Se poate comanda alături de laptop şi un mouse şi un rucsac cu acelaşi model de design.

În ceea ce priveşte componentele interne, HP Dandelion Breeze dispune de un procesor dual-core AMD E-450 ce rulează la o frecvenţă de tact de 1.65 GHz alături de un motor grafic integrat Radeon HD 6320, 4 GB de memorie RAM, o unitate de stocare HDD de 320 GB, o unitate optică DVD-Writer şi un set întreg de porturi şi sloturi printre care şi HDMI.

Singurul dezavantaj al acestui model este că este un model exclusiv Walmart, ceea ce înseamnă că acesta poate fi achiziţionat numai prin acest retailer la un preţ de 428$.

Sursa: laptoping.com

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    EliteBook 2560p: un nou ultraportabil de la HP
    EliteBook 2560p: un nou ultraportabil de la HP

    Hewlett-Packard se pregăteşte să lanseze un ultraportabil destinat mediului de afaceri, EliteBook 2560p, cu un procesor puternic Intel bazat pe platforma Sandy Bridge și porturi USB…

    AMD updatează linia de procesoare Zacate
    AMD updatează linia de procesoare Zacate

    Advanced Micro Devices plănuiește să updateze linia de unități de procesare accelerată (APU) pentru laptopuri și desktopuri în primul trimestru al acestui an.

    AMD introduce 3 noi procesoare ¨Bobcat¨ de consum redus
    AMD introduce 3 noi procesoare ¨Bobcat¨ de consum…

    În acest trimestru, AMD intenționează să lanseze trei noi microprocesoare „Bobcat” de consum redus pentru netbookuri și notebookuri ultra-subțiri.