Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » Panasonic Toughbook 31 primește câteva upgrade uri

Panasonic Toughbook 31 primește câteva upgrade-uri

27 mai 2011
Panasonic este conștient de faptul că Toughbook 31 este printre cele mai rezistente laptopuri, dar asta nu înseamnă că nu merită un upgrade serios.
Panasonic Toughbook 31 primește câteva upgrade-uri

Așadar, noul Toughbook 31 va fi pus în mișcare de un procesor de ultimă generație Intel Core i3 sau i5. De asemenea, capacitatea memoriei RAM a fost şi ea mărită, ca și cea a unității de stocare. Dat fiind faptul că notebookul este destinat mediilor cu risc crescut de accidente, de ce să nu avem și o autonomie mai mare, până la 20 de ore. Panasonic a decis să echipeze laptopul cu un ecran mai luminos, ce permite o vizionare fără probleme chiar și în condiții de lumină puternică, astfel că utilizatorul nu se va resimți după o folosire intensă și îndelungată a laptopului.

Aceste îmbunătățiri se adaugă la certificările MIL-STD-810G și IP65, făcând ca notebookul să fie ideal pentru utilizatorii ce lucrează într-o zonă cu risc mare de accidente, precum personalul militar.

Opțiunile pentru procesor includ Intel Core i5 (2540M sau 2520M, în funcție de model) sau i3 (2310M), iar grafica este oferită fie de o placă video integrată Intel, fie o placă video dedicată ATI Radeon HD 6750M.

Ecranul XGA LCD touchscreen de 13.1 inch este prevăzut cu tehnologia Panasonic CircuLumin, ce oferă vizibilitate maximă din toate unghiurile. De asemenea, luminozitate ecranului a fost mărită până la 1200 de niți.

Alte specificații tehnice includ: WiFi 802.11 a/b/g/n, Bluetooth 2.1 și conectivitate mobile broadband Gobi2000 3G de la Qualcomm.

Prețurile pentru Panasonic Toughbook 31 pornesc de la 3299$.

 Panasonic Toughbook 31

Sursa: coolest-gadgets.com