Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











ZaReason lansează prima sa tabletă, ZaTab

21.05.2012

Producătorul de sisteme de calcul bazate pe sistemul de operare Linux, ZaReason, lansează prima sa tabletă. Chiar dacă toate laptopurile şi desktopurile produse de companie sunt livrate cu Linux, tableta rulează un sistem de operare Android 4.0.
ZaReason lansează prima sa tabletă, ZaTab
ZaReason vinde această tabletă cu bootloader-ul deblocat, adică dispozitivul poate suporta ROM-uri personalizate. Compania speră să vadă cât mai multe versiuni personalizate ale sistemelor de operare Linux şi Android pe tableta ZaTab. Dispozitivul portabil dispune de un ecran capacitiv IPS 5-point multi-touch de 9.7 inch ce oferă o rezoluţie de 1024 x 768 pixeli, un procesor Allwinner A10 ce rulează la o frecvenţă de tact de 1.2 GHz, 1 GB de memorie RAM şi 16 GB capacitate de stocare internă. Alte caracteristici include două camere foto, conectivitate WiFI 802.11n, 2 porturi microUSB, un slot microSD, un port microHDMI şi o baterie de 8000 mAh. Tableta este disponibilă la un preţ de 349$ pe site-ul producătorului şi poate fi achiziţionată fie cu sistemul de operare Google Android 4.0.3 fie fără nici un OS.
ZaReason ZaTabZaReason ZaTabZaReason ZaTab
Sursa: geek.com

Comentarii (0)

    sus

    Comentează

    Te-ar putea interesa si:

    GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de operare Honeycomb și procesor Dual Core
    GALAXY Tab 10.1 inch: prima tabletă cu sistem de…

    Samsung Electronics Co. Ltd., furnizor de dispozitive media inteligente și lider global în industria de tablete Android, a anunțat astăzi, în parteneriat cu Vodafone, lansarea Samsung…

    Tableta Spark bazată pe sistemul de operare Linux disponibilă la pre-comandă
    Tableta Spark bazată pe sistemul de operare Linux…

    În segmentul tabletelor întâmpinăm un nou model, Spark, ce rulează un sistem de operare Linux şi este bazat pe tableta Zenithink C71.