Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri











Wireless Pixel Qi: afişaj wireless extern pentru laptop

30.09.2010

Modulul de afişare Wireless Pixel Qi poate fi controlat de la distanţă de către un alt dispozitiv, utilizând Display Solutions AG.
Wireless Pixel Qi: afişaj wireless extern pentru laptop

Ţi-ai dorit dintotdeauna un ecran în plus pentru laptopul tău? Eventual unul care să poată fi conectat via USB, sau wireless? Şi, bineînţeles, să fie mic şi uşor de transportat, să consume cât mai puţină energie, să ofere text clar şi lizibil în orice lumină, chiar şi solară.

Ei, bine, acum există un asemenea ecran şi se numeşte Display Solutions d-screen-Qi 10. Display Solutions AG a dezvoltat o placă driver d-screen-HYBRID care a fost combinată cu ecranul Pixel Qi cu consum mic de energie şi lizibil în lumina de exterior, cu diagonala de 10 inch. Acest modul poate fi conectat la un laptop (sau chiar la unele modele de telefoane) via USB pentru a oferi acces la un ecran secundar. Ba mai mult, poţi renunţa de tot la cabluri şi să utilizezi acest ecran secundar via wireless-USB, acest lucru însemnând că ecranul funcţionează numai pe baterii.

Ecranul Pixel Qi folosit este un afişaj inovativ TFT LCD de 10 inch, cu iluminare din spate LED, care suportă o rezoluţie de 1024x600 şi poate afişa 262.144 culori. Ecranul se foloseşte, de asemenea, de orice sursă disponibilă de iluminare din interior sau exterior pentru a susţine două moduri de consum redus de energie. 

Comenteaza