Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » Toshiba Portégé R830 disponibil la comandă online.

Toshiba Portégé R830 disponibil la comandă online.

23 martie 2011
Toshiba lansează noul Portégé R830, un notebook ușor și ultra-subțire ce oferă performanțe incredibile datorită procesorului Intel Sandy Bridge prevăzut cu tehnologia Intel HyperThreading.
Toshiba Portégé R830 disponibil la comandă online.

Designul laptopului Portégé R803 oferă utilizatorului posibilitatea de a lucra pentru mai mult timp, fără ca sistemul dă dea dovadă de încălzire. De asemenea, notebookul oferă protecție și durabilitatea prin intermediul designului ce este proiectat să absoarbă șocurile și a carcasei din magneziu ce ascunde o structură în formă de fagure, oferind astfel protecție maximă componentelor interiorare. Portégé R830 este echipat cu Hard Drive Impact Sensor ce asigură protecție datelor stocate pe hard-sidk în cazul unei căderi, iar în cazul lichidelor vărsate pe laptop nu trebuie să vă facță griji deoarece tastatura notebookului este proiectată să reziste împotriva lichidelor.

Opțiunile pentru procesoare includ Intel Dual-Core i3-2310M și i5 -2410M ce oferă utilizatorului toată puterea de calcul necesară unei zi de lucru. Alături de procesoarele Intel Sandy Bridge notebookul integrează și tehnologia Intel HyperThreading ce permite fiecărui nucleu să lucreze la două taskuri simultan. Pentru a te bucura de puterea procesorului pentru mai mult timp bateria prevăzută pentru acest notebook oferă o autonomie de 8 ore. Notebookul mai include USB 3.0, HDMI, USB Sleep and Charge și Intel Wireless Display.

 Notebookul Portégé R830 este diponibil la comandă pe site-ul producătorului la un preț începând de la 889$.

 Toshiba Portege R830