Ultimele review-uri, stiri si noutati despre laptop-uri ,notebook-uri

beta

BlogspotFeed facebooktwitterdelicious
  Prima pagina » Noutati » Samsung lansează HDD ul Spinpoint M8 1TB

Samsung lansează HDD-ul Spinpoint M8 1TB

10 iunie 2011
Samsung a anunțat recent cel mai nou HDD destinat notebookurilor, Terabyte Sprinpoint M8. Are două discuri de 500 GB, interfață SATA de 3 Gbps, memorie buffer de 8 MB și este prevăzut cu cele mai noi tehnologii.
Samsung lansează HDD-ul Spinpoint M8 1TB

Noul HDD de la Samsung, Terabyte Spinpoint M8, este alcătuit din două discuri de 500 GB, astfel oferind utilizatorului o capacitate totală de stocare de un terabyte. Grosimea de 9.5 mm îl fac ideal pentru majoritatea dispozitivelor mobile de calcul.

Densitatea mare a fost obținută utilizând tehnologia Advanced Format (AFT), ce mărește densitatea de stocare a datelor pe unitatea de suprafaţă, alocând o stocare a datelor convenabilă și eficientă. Numărul mic de componente interne contribuie la o creștere cu aproape 7% a vitezei de operare și la o scădere cu 8% a consumului de putere.

Spinpoint M8 lucrează pe o interfață SATA de 3 Gbps și oferă o memorie buffer de 8 MB. Deasemenea, hard-disk-ul este prevăzut cu tehnologiile EcoSeek și NoiseGuard pentru a păstra nivelele de zgomot la minim. Un nou design al întregii structuri asigură rezistență împotriva șocurilor. Samsung Terabyte Spinpoint M8 este disponibil la un preț de 129$

 Sursa: vr-zone.com